Sofia Wistam om storbråket med dottern Sindy

Sofia Wistam & Sindy Rahm

Sofia Wistams dotter Sindy Rahm är idag 21 år gammal.
I podden Wahlgren & Wistam berättar Sofia nu om de stora bråken hon haft med dottern under hennes uppväxt.
– Så elak, säger hon.
Slå på ljud

Den nionde säsongen av Wahlgrens värld har dragit igång och som vanligt får tittarna följa med superduon Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso på deras äventyr i vardagen. Men i det senaste avsnittet av programmet händer det något som nu har väckt många reaktioner.

Att Pernilla och Biancas relation inte alltid har varit helt okomplicerad är något som är känt, men på senaste tiden har man fått bilden av att deras relation har blivit bättre. Men nu får tittarna ta del av ett bråk som eskalerar så mycket att Bianca tillslut lämnar inspelningsplatsen medan Pernilla sitter kvar och gråter. I Pernilla och Sofia Wistams podd Wahlgren & Wistam tar Pernilla upp bråket och berättar om Christina Schollins starka reaktion.

– Min mamma ringde efteråt och grät och bara "vi har tittat på avsnittet nu. Hur mår du? Hur är det?". Och man bara snälla mamma det var ett halvår sen vi spelade in det där. Vi är vänner nu, vi har pratat ut. Jag mår bra nu, säger hon.

Men det verkar inte bara vara Pernilla och Bianca som har haft det tufft genom åren. I podden berättar Sofia nu om bråket med dottern Sindy som lämnade henne i tårar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sofias ord om bråket med Sindy

Det är när Pernilla berättar om stora bråket med Bianca som Sofia refererar till sin egen situation med dottern.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens ärliga ord om kampen med Oliver Ingrosso

– Det händer ju i många hem. Även i mitt hem. Jag kommer verkligen ihåg det. Min dotter är ju så arg på mig för att jag ältar det här, men sista gången jag grät inför henne var ju ett sånt här klassiskt bråk. Hon dissade mig och var så elak så jag började gråta och hon bara "tycker du synd om dig själv nu bara?". Hon var så hård mot mig så jag lovade mig själv att aldrig gråta inför henne mer. Även när vi bråkar, berättar Sofia innan hon fortsätter:

– Så jag har fått bita ihop flera gånger. Nu bråkar vi inte lika ofta utan det är ju en period i livet ofta som man bråkar med sina barn. Men då går jag iväg och gråter istället för det gör ju så ont. Man vill så väl som förälder och man har så mycket kärlek som man vill ge och man vill kommunicera och man vill sitt barns bästa och sen så har de någon slags frigörelse och de är så hårda i orden för de vet att vad de än säger och gör så älskar vi dem. Men det gör ju ont.

”Blev som en käftsmäll”

Pernilla berättar att det gör ont att Bianca har en annan sanning om sin barndom än vad hon själv har, och att hennes mammahjärta gråter över att hennes dotter inte ser sin barndom som så bra. Och även det kan Sofia relatera till, att ha en annan verklighetsbild än sin dotter.

Under ett annat bråk har Sindy nämligen sagt att hon har upplevt det som att det är hennes pappa som har ställt upp mest för henne genom åren, något som fick Sofia att reagera.

– Först blev det som en käftsmäll, men vet jag ju att hennes pappa är jättebra och att han verkligen har funnits där. Han har ju varit jättebra och jag har varit bra på ett annat sätt. Men hennes sanning är att pappa alltid har funnits där och att mamma inte har gjort det. Men i min värld har ju jag varit där jättemycket, säger hon.

Men trots att orden tog hårt på Sofia har hon valt att respektera och acceptera bilden som hennes dotter har.

– Jag konstaterade bara att "okej, jag ska inte förringa hennes pappas insats i det här. Han har varit grym liksom och jag behöver inte få tack för det jag har gjort". Mitt sätt att överleva småbarnsåren och barn med diagnos är att bara köra på. Att vara effektiv och lösa problem och tänka på alla. Så jag kanske har varit rätt hård och det kanske inte har upplevts som att jag har daltat och hållit på. De kanske inte förstår vad vi har gjort i alla lägen när vi har curlat och tagit hand om och fixat saker som deras pappa kanske inte har gjort, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Åsa Ingrossos offentliga uppmaning till bonusdottern Bianca

LÄS OCKSÅ: Eric Saades barnbesked – efter kärlekslyckan med Hanna

SENASTE NYTT!