Bianca Ingrosso avbryter tv-inspelningen – Pernilla Wahlgren i tårar

Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren hade en turbulent relation när Bianca var i tonåren. På senare år har det blivit bättre, men i Wahlgrens värld visar det sig nu att det fortfarande finns vissa saker som triggar igång bråk.
– Vi borde inte bli osams, säger Pernilla med gråten i halsen.
TV: Storbråk mellan Pernilla och Bianca i Wahlgrens värld
Slå på ljud

Den nionde säsongen av Wahlgrens värld har dragit igång och som vanligt får tittarna följa med Pernilla Wahlgren, 53, och Bianca Ingrosso, 26, på deras äventyr i vardagen.

I Wahlgrens värld får tittarna följa Pernilla och Bianca i deras liv, med toppar och dalar. Dessutom får man se glimtar av andra personer i deras omgivning som vill och kan vara med. Men Oliver Ingrosso, 31, är däremot en familjemedlem som helst undviker att fångas på bild i familjens reality-serie.

LÄS MER: Carolina Gynnings avslöjande om namnvalet till dottern

Discovery+ har tidigare förklarat för Hänt att i och med att realityserien handlar om Pernilla och Bianca så är det dem som kamera-teamet oftast filmar. Detta blev extra tydligt i förra veckans avsnitt när Linus Wahlgren, 44, följde med Pernilla till Sandhamn. Då försvann Linus under hela vistelsen och dök inte upp förrän det var dags att åka hem igen.

Pernillas och Biancas turbulenta förflutna

Men utöver att tittarna får en inblick i Pernillas och Biancas fartfyllda vardag får de även ta del av både upp- och nedgångar i deras liv. Under de första säsongerna av Wahlgrens värld bodde Bianca fortfarande hemma och då kunde bråken handla om allt mellan himmel och jord. Oftast handlade det om städning och deras olika syn på ordning och reda i bråken.

Efter att Bianca flyttade hemifrån verkade däremot relationen mellan mor och dotter förbättras avsevärt. Nu kan man nämligen se att deras gamla bråk har lagts åt sidan och oftast är det glada miner och en härlig vänskap mellan dem.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrosso

Bianca avbröt tv-inspelningen.

Foto: Discovery+

Bråket i Wahlgrens värld urartade

Men i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld hamnar Pernilla och Bianca i bråk igen. Bianca tycker nämligen att både Pernilla och Phillipe Cohen, 26, aldrig kan förstå henne när hon vill ta upp saker. Hon menar att de bara säger "vi lägger det där bakom oss nu" utan att ha kommit fram till en lösning.

Det är när Pernilla vill tala ut om bråket som Bianca till slut får nog och avbryter tv-inspelningen, drar av sig mikrofonen, och går därifrån.

– Bianca, jag tycker inte att vi borde bli osams nu. För vi har ingenting att bli osams om, säger Pernilla i programmet.

– Mamma vi är inte osams, men jag är besviken så låt mig vara liksom. Kan jag gå?, säger Bianca och tittar frågande på kamera-teamet innan hon tar av sig mikrofonen och går.

Pernilla, som inte alls gillar att bråka med Bianca, verkade tycka att situationen blev rejält jobbig, för nu kan hon inte hålla tillbaka tårarna.

– Asså jag känner att jag vill verkligen nå Bianca så himla mycket. Men jag vet verkligen inte, säger en storgråtandes Pernilla.

Wahlgrens värld sänds på torsdagar klockan 21:00 på Kanal 5 och går att streama på Discovery+.

FOTO: Discovery+

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos oro inför splittringen med Lovisa Worge

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos okända romans med Fabian Wester avslöjad

SENASTE NYTT!