LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Ingrosso i Wahlgrens värld – därför syns han inte

26 sep, 2020 
Oliver Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Wahlgrens värld är familjen Wahlgren/Ingrossos egna realityserie.
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren är huvudpersonerna men ibland ser man även en skymt av andra familjemedlemmar.
Oliver Ingrosso har varit med en del under åren – men nu har det förändrats.
Annons
Därför syns inte Oliver Ingrosso i Wahlgrens världBrand logo
Därför syns inte Oliver Ingrosso i Wahlgrens värld

Familjen Wahlgren/Ingrosso har ständigt nya projekt på gång men allra mest kända är de kanske för sin egna realityserie Wahlgrens värld. Mycket har förändrats sedan det första avsnittet av programmet sändes hösten 2016 men något som är detsamma är tittarnas intresse för familjen.

När första avsnittet av Wahlgrens värld sändes för fyra år sedan så bodde Pernilla Wahlgren, 52, i sitt gröna hus på Lidingö tillsammans med alla barnen, det var bara Oliver Ingrosso, 30, som hade hunnit flytta hemifrån då.

Pernilla och Bianca bråkade mycket

På den tiden präglades många avsnitt av bråk mellan Pernilla och Bianca Ingrosso, 25, och de gick ofta varandra på nerverna vad gällde hushållet. Småbröderna Benjamin Ingrosso, 23, och Theo Wahlgren, 13, bodde också hemma men de var oftast inte med i bråken och höll sig gärna undan.

Senare i programmen fick man följa Biancas resa från att hon köpte sin första lägenhet, som låg i Norra Djurgårdsstaden, till att hon flyttade in i den och inredde den. Sedan flyttade även Benjamin hemifrån, och den lägenheten kom också med på ett hörn i några avsnitt.

Annons

Pernillas äldsta son, Oliver, har dock knappt fått något utrymme i serien. Han verkar inte känna sig lika bekväm som sin mamma och lillasyster med att stå framför kameran och öppna upp sig om privatlivet. Bianca Ingrosso har tidigare förklarat att hennes storebror är mer åt det introverta håller och gärna håller sig på sin egen kant.

Oliver Ingrosso i Wahlgrens värld

Men vad som har väckt många frågor är att i de senaste avsnitten av Wahlgrens värld har inte Oliver synts till en enda gång. Oliver har inte heller varit speciellt aktiv på sina sociala medier den senaste tiden. Och många fans har ställt sig frågan om han kommer medverka alls i den här säsongen.

Hänt kan nu meddela att Oliver tyvärr inte kommer synas i den här säsongen av Wahlgrens värld. Anledningen till detta är att han helt enkelt inte vill vara en del av realityserien.

”I Wahlgrens värld är det Pernilla och Bianca som är återkommande huvudpersoner. Deras omgivning medverkar om de vill, kan och har möjlighet. I just den här säsongen medverkar inte Oliver Ingrosso.”, skriver Mathilde Albinsson, pressansvarig för Wahlgrens värld, i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Anna Tärnhuvud/Aftonbladet/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons