Bianca Ingrossos okända romans med Fabian Wester avslöjad

Fabian Wester och Bianca Ingrosso

Foto: Instagram/TT

Bianca Ingrossos kärleksliv är ständigt ett hett ämne.
I Wahlgrens värld avslöjar nu influencern sin okända romans med fotografen Fabian Wester.
– Skönt att vara med någon som man är trygg med, säger hon.

Bianca Ingrosso, 26, och Pernilla Wahlgren, 53, är äntligen aktuella för ännu en säsong av Wahlgrens värld. Programmet som nu sänts i hela nio säsonger gör än idag succé och vem vill inte ha en större inblick i kändisfamiljen?

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos kärleksliv genom åren

Biancas kärleksliv har varit ett hett ämne senaste tiden. Sedan flera år tillbaka är Bianca tillsammans med Phillipe Cohen men då paret brutit upp vid flertal tillfällen har även andra kändisar figurerat i hennes kärleksliv. Bianca har bland annat avslöjat att hon haft sex med Paradise hotel-profilen Eric Hagberg, även kallad "snygg-Erik".

En annan känd man som fångat influencerns intresse är artisten Victor Leksell. Då Bianca firade sitt singelliv under en så kallad "slut-hippa" spreds ett videoklipp där duon hånglade för fullt.

– Jättebra hångel måste jag säga. Det var väldigt kul. Kolla hans läppar liksom, sa Bianca när hon kommentade händelsen.

Men Phillipe och Bianca hittade sedan tillbaka till varandra och har sedan dess dessutom levt som sambon. Däremot har det på senaste funnits en hel del tecken på att relationen nu åter är slut.

LÄS MER: Biancas planer för alla hjärtans dag – efter tystnaden kring Phillipe

Varken Bianca eller Phillipe har valt att svara på frågor gällande huruvida de är ett par eller inte idag. Men det är flera månader sedan duon syntes tillsammans och Bianca har dessutom avföljt Phillipe på Instagram. Så en hel del tyder på att det är trubbel i paradiset, alternativt att relationen är över.

Bianca Ingrossos okända romans med kändisfotografen Fabian Wester

I ett nytt avsnitt av Wahlgrens värld delar nu Bianca med sig av ett nytt avslöjande gällande henens kärleksliv. Det är under en pressfotografering med kändisfotografen Fabian Wester, 29, som Bianca avslöjar duons okända romans.

– Jag älskar Fabian, han är jätteduktig och jätteskön. Och skönt att vara med någon som man är trygg med. Jag har fotat med Fabian massor. Vi har även la la la. Vi har hånglat en gång, säger Bianca i programmet.

Fabian syns ofta i Biancas sociala medier då de har många gemensamma vänner. Fabian har även fotat många av Biancas tidigare kampanjer och arbetar även med många andra kändisar.

– Det ledde ingenstans, vi är bara kompisar som råkade hångla på fyllan. Men det var jävligt bra hångel, säger Bianca.

Nya avsnitt av Wahlgrens värld släpps torsdagar på discovery+.

LÄS OCKSÅ: Därför byter Amadeus Sögaard namn efter omtalade dokumentären

LÄS OCKSÅ: Gravida Penny Parnevik och Douglas Murrays avslöjande om namnvalet

Senaste nytt