Bianca Ingrossos planer för alla hjärtans dag – efter tystnaden kring Phillipe

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har inte setts tillsammans på flera månader.
Nu berättar tv-profilen vad hennes plan är på alla hjärtans dag – utan att nämna Phillipe.

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 26, blev ett par för över sex år sedan. Efter det har förhållandet haft sina mot och medgångar och flera gånger har paret gjort slut.

När Bianca sedan berättade i Wahlgrens värld att hon genomgått en abort då Phillipe inte var redo för barn – blev det en rejäl kritikstorm mot Phillipe och deras förhållande.

Bianca gick då ut på Instagram och bad folk att sluta kritisera deras val.

"Vi hade även som par en jobbig period och det är något som kan behövas tas i åtanke. Otroligt viktigt att poängtera är att jag inte blev tvingad något och att det var ett gemensamt beslut mellan mig och Phillipe", skrev Bianca på Instagram då.

Tyder på att de inte är tillsammans

Efter det har man inte sett eller hört något om paret. De har inte lagt ut några bilder på varandra och Phillipe har inte synts i Biancas vloggar.

Phillipe la även ut sin lägenhet till salu, som ligger granne med Biancas boende på Östermalm i Stockholm. Detta såg flera som ytterligare ett tecken att det ska vara slut mellan paret.

Som grädde på moset avföljde även Bianca Phillipe på Instagram tidigare i veckan.

Biancas planer för alla hjärtans dag

Så hur står det egentligen till mellan paret? När Bianca pratar om alla hjärtans dag i sin vlogg på Youtube nämns inte Phillipes namn.

– Det är alla hjärtans dag snart. Oavsett om man har någon att fira med så tycker jag att det är fint att fira kärlek. Kärlek till sig själv, sin partner, sin familj eller vad det än må vara, säger Bianca.

Hon presenterar sitt sminkmärkes nya kollektion som lanseras med alla hjärtans dag-tema.

– Det här är ju jättefin present till sig själv eller om man vill hinta till sin partner om det är något man vill få till alla hjärtans dag. Det är också en fin kollektion sminka sig med till alla hjärtans dag.

Så, vad ska Bianca göra på alla hjärtans dag? Det framgår inte med några vidare detaljer – men hon har redan bestämt sin look.

– Jag tänker att man vill vara lite flirty, se fräsch och pigg ut. Girly vibe-effekten. Jag tänkte att jag ska ha en romantisk look, cateye men samtidigt blush, pumping glossy lips och allt det där.

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens nya romansrykte med TV4-profilen Klara Lind

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs svar efter massiva kritiken om festkvällen

Senaste nytt