LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Biancas ord efter kyssen med svenska artisten: ”Väldigt kul”

12 feb, 2019 
Bianca Ingrosso och Victor Leksells kyss
I helgen anordnade Bianca Ingrossos vänner en fest för att fira att hon har blivit singel. Under natten hånglade Kanal 5-profilen med en svensk artist – nu kommenterar hon detta för första gången.
Annons

Tidigare i år meddelade tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso, 24, att hon och Phillipe Cohen, 24, valt att gå skilda vägar efter ett fem år långt förhållande. Bianca har varit öppen med att uppbrottet varit tufft, men att hon börjat trivas i sin nya vardag och att hon och expojkvännen fortfarande har en bra relation.

– Vi är vänner och vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa, sa hon till Hänt när hon bekräftade uppbrottet.

I ett nytt avsnitt av podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B berättar Biancas kollega tillika bästa vän Alice Stenlöf, 22, om när hon tillsammans med deras gemensamma kompis Josefine Caarle, 23, bestämde sig för att överraska Bianca rejält i helgen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det här var väldigt spontant och väldigt roligt. Josefine kom på att vi måste ha en sluthippa, som en möhippa fast tvärtom. För varför inte fira allting i livet?

Annons

Bianca Ingrossos festkväll med vännerna

Efter att vännerna bestämt sig för att anordna en så kallad sluthippa för Bianca började de planera överraskningsfesten, vars syfte var att fira Biancas nya liv som singel. Kvällen började på restaurangen Mr French i Stockholm och fortsatte sedan på diverse nattklubbar. Tv-profilen avslöjar att hon blev väldigt förvånad när hon insåg vilken kväll kompisarna hade planerat i hennes ära.

– Jag fattade ingenting. Jag var helt i chock, säger hon.

Under festkvällen hade Biancas vänner kommit på flera utmaningar som hon skulle utföra. I podcasten berättar de om några av dessa:

– Det var till exempel att gå fram till främlingar och fråga om de ville ta kort med dig, du skulle hångla med två främlingar, hångla med en tjej, få två killars nummer..

– Jag bockade av några i alla fall, säger Bianca.

I sociala medier har profilernas fans kunnat följa delar av den galna utekvällen. Bland annat har man kunnat se hur Bianca hånglade med artisten Victor Leksell, 21. Nu kommenterar hon kyssen för första gången.

– Jättebra hångel måste jag säga. Det var väldigt kul. Kolla hans läppar liksom.

24-åringen berättar även att hon inte visste att klippet skulle få så stor uppmärksamhet, men att kvällen var en av de roligaste i hennes liv och avslutades med en efterfest hos henne själv.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons