TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför byter Amadeus Sögaard namn efter omtalade dokumentären

27 jan, 2021 
Amadeus och Runar
Amadeus Sögaard inledde året med att släppa sin dokumentär.
Nu har kändissonen gjort ett plötsligt drag och genomfört ett namnbyte.
Annons
Fem snabba frågor med Runar SögaardBrand logo
Fem snabba frågor med Runar Sögaard

Carola Häggkvist, 54, och Runar Sögaards, 53, son Amadeus Sögaard, 22, har alltid levt ett liv utanför rampljuset. Trots att föräldrarna haft en stormig relation sedan uppbrottet 2000 och familjen stått för många löpsedlar genom årens gång så har det ständigt funnits en mystik kring Amadeus och hans liv.

Amadeus första ord om föräldrarnas skilsmässa

Men kändissonen fick till slut nog av tystnaden och chockade det svenska folket när han plötligt avslöjade att han spelat in en hel dokumentär. Amadeus – mer än en son har varit ett hett ämne de senaste veckorna då vi fått se sidor av honom som aldrig tidigare visats.

Amadeus har idag en framgångsrik karriär som fotbollsspelare i Brommapojkarna IF. Dessutom är han just nu aktuell med sin första singel Exhibition och det är kanske främst den som dokumentären handlar om. Varvat med tankarna kring musiken berättar även Amadeus för första gången sin synvinkel på föräldrarnas stormiga skilsmässa.

Annons

– Det tärde på mig mycket då. Att behöva vara den som nånstans tröstar båda föräldrarna. Att nånstans behöva växa upp tidigt. Och typ inse och prata med andra utomstående, vänner till dem om saker som man kanske inte ska prata om när man är 13 och sådär. Det är väl det jobbigaste – att man har behövt vara den där länken emellan, säger Amadeus i dokumentären.

Plötsliga namnbytet efter succén

Även om Amadeus inte har valt att leva ett liv i offentligheten så har han ändå synts mycket på Instagram där han tidigare gått under namnet Amadeussoogard men efter den uppmärksammade dokumentären har nu Amadeus fattat ett nytt beslut för sitt namn.

Plötsligt har han nämligen plockat bort efternamnet från användarnamnet och heter nu endast _amadeus på Instagram. Om detta är något sätt att ta avstånd från pappa Runar är oklart. Amadeus använder dock bara sitt förnamn som artistnamn, vilket kan vara en förklaring till bytet.

Annons