Carina Bergs chock efter händelsen hos barnmorskan

Carina Berg

Carina Berg har gått på många ultraljud sedan hon blev gravid.
I podden Gynning & Berg - hittar sig själva berättar hon nu om chocken som uppstod efter förra besöket.
– Hur?!, utbrister hon.

Det var i slutet av oktober som Carina Berg plötsligt avslöjade att hon och maken Erik Berg väntar sitt andra gemensamma barn. I kommentarsfältet vällde det inte hundratals med gratulationer från både glada och överraskade följare och bekanta, men av hennes bildtext att döma var det inte bara hennes följare som var överraskade.

LÄS OCKSÅ: Därför håller Sarah Dawn Finer pojkvännen Jonas hemlig – orden om relationen

”Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos”, skrev hon bland annat när hon berättade om den stora nyheten för sina följare på Instagram.

Delar gravidlyckan med bästa vännen

Men Carina är inte den enda i hennes närhet som väntar tillökning just nu. Nämligen vännen och kollegan Carolina Gynning är även hon gravid.

Det var i början av året som konstnären gjorde det stora avslöjandet genom att visa upp sin gravidmage på Instagram, och responsen var mer än hon någonsin hade kunnat tänka sig.

"Wooooooow!!!! Herregud tack för alla gratulationer! Jag är i chock. 77000 likes och 5000 nya följare på ett dygn!”, skrev hon då.

Men den gemensamma lyckan gör att lyssnarna nu får höra en hel del prat om allt som har med barn och graviditet att göra i Carina och Carolinas gemensamma podd Gynning & Berg - hittar sig själva. Men det är när de kommer in på deras läkarbesök som Carina plötsligt berättar om sin stora chock hon fått efter sina ultraljud.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carinas stora chock efter ultraljudet

– Du, de här ultraljuden som vi har varit på. Då säger de ju såhär "här ser man hjärnan, här ser man hjärtklaffen och här ser man det här och det här". Och jag känner bara "men gud, det är som att någon spår i kaffesump". Ser du något?, frågar Carina sin vän som förstår precis vad hon menar:

– Det har du faktiskt rätt i! Jag sa ju till min barnmorska en gång att "det du mäter nu är ju faktiskt utanför barnet".

Carina skrattar åt Carolinas kommentar och erkänner samtidigt att hon bara brukar sitta tyst och låtsas som att hon ser det de pratar om, men att hon i själva fallet inte brukar se någonting.

– För det här är ju lika stark sanning för mig som om någon skulle spå i moln. Det ser ju ut som ett oväder där inne. Det är sjukt imponerande att de kan se något där, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag gick ju på så många ultraljud eftersom de var lite oroliga där att den här bebisen skulle ha något konstigt. Som den tack och lov inte hade. Men då var det ju mycket såhär "ja, jättefin vinkel på foten". Liksom vadå vinkel på foten? Hur kan man ens hitta det?!

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs 11-årige son Holger Luuk i Carolina Gynnings nya video

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings ovanliga familjebeslut för bebisen

Senaste nytt