LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist, känd som Carola, är en svensk sångerska och låtskrivare. Carola har vunnit Melodifestivalen 1983 med låten “Främling”, 1991 med “Fångad av en stormvind” som också vann Eurovision Song Contest och 2006 med låten “Evighet”. Carola är en av Sveriges bäst säljande artister och har sålt miljontals skivor i Sverige och hon är troende kristen. Carola var gift med Runar Sögaard mellan 1990 och 2000 – tillsammans har de sonen Amadeus, född 1998. Hon har också dejtat Poodles-stjärnan Christian “Kicken” Lundqvist. 2012 adopterade Carola Häggkvist ensam dottern Zoe, född 2009. Hon har också en son vid namn Amadeus Sögaard. 2014 avslöjades det att Carola har en ny kärlek, Jimmy Källqvist.
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons