Gravida Penny Parnevik och Douglas Murrays avslöjande om namnvalet

Penny Parnevik och Douglas Murray

Foto: TT/Instagram

Penny Parneviks andra barn beräknas födas om cirka en månad.
Nu delar hon med sig av ett nytt avslöjande gällande bebisens namn – paret har nämligen bestämt sig.

Kärleken sprudlar mellan Penny Parnevik och Douglas Murray. Just nu väntar de sitt andra gemensamma barn och förvändningarna är skyhöga. Det var i augusti 2020 som paret avslöjade den stora nyheten att Penny är gravid igen. Paret blev i augusti 2019 föräldrar till sonen Atticus.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Penny och Douglas är redan gifta – hemliga äktenskapet

I början av mars 2021 beräknas parets andra barn födas. Men med tanke på att de redan lever ett småbarnsliv har Penny tidigare varit öppen med att hon knappt hinner tänka på graviditeten då Atticus tar upp mycket av hennes tid.

Innan Penny blev gravid med bebis nummer två hade paret planerat att gifta sig. Men då pandemin kom emellan berättade Penny om beslutet paret fattat. Bröllop fick vänta till sommaren 2021 då hon inte ville vara gravid eller nyförlöst och därav försökte de istället bli gravida igen – en plan som gick strålande.

Hänt har dock tidigare kunnat avslöja att Penny och Douglas redan är gifta, något de gjorde i maj 2019 och vigseln utfärdades av registrerad myndighet i San Fransisco, USA. Det hemliga äktenskapet har dock varken Penny eller Douglas velat kommentera.

LÄS MER: Därför sover Douglas på soffan – Pennys egna ord om beslutet

Nya avslöjandet gällande namnbeslutet

Med knappt en månad kvar till förlossningen har Penny och Douglas börjat lägga stort fokus på namnvalet till barnet. Paret har egentligen bestämt sig för att inte ta reda på könet och därav behöver de både flicknamn och pojknamn. Däremot gjorde barnmorskan en miss under ett ultraljud och kallade bebisen för "hon", så kanske är det en flicka eller så var det aldrig en avgörande detalj.

En sak som Penny i alla fall varit säker på ett bra tag är att hon gillar amerikanska namn. Däremot vill hon inte att namnet ska vara för svårt att uttala i Sverige. Tidigare förslag hon delat med sig av är killnamnen: Arlow, Booker, Book, Boney, Bowie, Ryker, Finn, Hocksley, Ansel och Atlas. Samt tjejnamnen: Miley, Apple, Bee, Ivy, Enslie, Alaska, October och Wednesday. Detta var dock namn som Penny menade att hon tycker om men inte kommer döpa barnet till.

Under onsdagen delade Penny plötsligt med sig av ett nytt besked gällande namnjakten. Paret har bestämt sig. I samband med att hon avslöjade det så gav hon följarna en uppmaning.

”Vi är ganska bestämda på tjejnamn men jag behöver lite killnamn inspo!!! Vad tycker ni? Kommentera”, skriver Penny till en bild på sig och magen.

LÄS OCKSÅ: Love Island-paret Victoria Eklund och Jacob Olsson har gjort slut

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso och Phillipes Cohens bråk framför alla

Senaste nytt