Gravida Penny Parnevik om ovanliga namnvalet till bebisen: ”Spikat”

Penny Parnevik, Atticus Murray

Penny Parnevik är gravid med sitt andra barn.
Precis som med sonen Atticus kan hon inte i förväg bestämma vad syskonet ska heta, då de valt att inte ta reda på könet.
Men nu presenterar Penny hennes ovanliga namnförslag.
Slå på ljud

Penny Parnevik, 23, och fästmannen Douglas Murray, 40, väntar sitt andra barn till våren. Paret har redan sonen Atticus, som fick sitt namn efter en karaktär i Pennys favoritbok To Kill a Mockingbird.

Under graviditeten med barn nummer två har Penny tagit ett stort beslut angående förlossningen. Hon har nämligen bestämt sig för att föda i Sverige.

LÄS MER: Hen blir nya ICA-stig efter Loa Falkman – tittarnas spekulationer

Först var hon skeptisk till om den svenska sjukvården skulle kunna hålla samma standard som den amerikanska, men efter några besök hos svenska barnmorskor insåg hon att det absolut funkar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Barnmorskans miss – avslöjade könet

Men Penny har även gjort ett ultraljud hemma i USA, när den lilla familjen var och hälsade på Pennys föräldrar Mia och Jesper Parnevik. Dessvärre råkade barnmorskan då göra en stor tabbe när hon råkade avslöja barnets kön.

Penny och Douglas hade varit tydliga med den amerikanska barnmorskan om att de absolut inte ville veta kön, men ändå råkade barnmorskan försäga sig.

– Vi sa att vi inte ville veta kön och hon bara "okej" och så stängde hon av tv:n och sa "titta bort nu", sa Penny då.

Men under läkarbesöket råkade barnmorskan glömma bort vad hon lovat och avslöjade ändå barnets kön.

– Och sen efter det sa hon "hon är" nånting, förklarade Penny.

Trots barnmorskans hint om att det är en liten flicka i magen är Penny och Douglas inte övertygade. För nu har Penny nämligen presenterat dessa namnförslag på killnamn: Arlow, Booker, Book, Boney, Bowie, Ryker, Finn, Hocksley, Ansel och Atlas.

Pennys ovanliga namnförslag

Men på grund av att namnen är svåra att uttala på svenska är Penny nu osäker på om de faktiskt kommer kunna använda dem. Listan över tjejnamn är också full av ovanliga amerikanska namn som: Miley, Apple, Bee, Ivy, Enslie, Alaska, October och Wednesday.

Dessa namn är dock namn som Penny och Douglas troligtvis inte kommer använda sig av den här gången. De verkar nämligen redan ha bestämt sig vad barn nummer två ska heta.

– Vi har ett tjejnamn och ett killnamn. Tjejnamnet är ganska spikat, typ 100 eller aa 99,999 %. Och sen killnamnet skulle jag säga är ungefär 95 % spikat, säger Penny nu i Gravid vecka för vecka på Youtube.

Penny hintar även om att ifall de får fler barn, som blir en tjej så har hon ett önskemål redan nu.

– Ett till tjejnamn som jag gillar; vi kommer inte använda det den här gången men kanske om vi får fler barn. Och blir det tjejer så gillar jag namnet Penelope. Jag gillar att jag heter Penny och hon Penelope, så gulligt, tillägger hon.

FOTO: Youtube, Instagram

LÄS OCKSÅ: Parneviks lögn – Peg avslöjar sanningen om Pennys riktiga namn

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks hälsokamp – svåra illamåendet under graviditeten

SENASTE NYTT!