Hen blir nya ICA-stig efter Loa Falkman – tittarnas spekulationer

Efter sex år slutar nu Loa Falkman som karaktären Ica-Stig i reklamfilmerna.
Nu spekuleras det vilt vem som blir hans ersättare.
Flera olika förslag har kommit in både från följarna och från experter.

När Hans Mosesson 2015 valde att sluta som karaktären Ica-Stig i reklamfilmerna tog sångaren och skådespelaren Loa Falkman över.

Efter sex år har det nu blivit dags för även Loa Falkman, som tillsammans med bland annat Ulf och Cindy jobbat i den fiktiva Ica-butiken, att lämna över stafettpinnen till en annan skådespelare.

Sedan det blev klart att Loa Falkman slutar är det många som nu undrar vem som kommer att ta över rollen som Ica-Stig. Just nu spekuleras det för fullt vem som kommer att få den populära rollen och ämnet engagerar stort. Även vadslagningar är i full gång och branschtidningen Resumé valde till och med att fråga tittarna efter förslag på namn – och det vällde in olika kandidater.

LÄS MER: Så ser Loa Falkman och Rosy Falkman Jauckens barn ut idag

”Får allmänheten gissa tycks Måns Zelmerlöw bli efterträdaren men även Dan Ekborg tycks, något oväntat, vara en favorit. En del tror även på att det den här gången blir en kvinna som tar på sig den vita rocken, och att Ica-Stig således blir en ”Ica-Stina””, skriver Resumé enligt Svensk dam och fortsätter:

”Bland de kvinnliga namn som nämnts sticker Suzanne Reuter ut. Även bettingbolaget Betsson har börjat ta spel på vem det kan bli. Bland spelbolagets lågoddsare hittar vi Mia Skäringer, Johan Rabaeus och tidigare nämnda Suzanne Reuter.”

Tidningens gissningar – hen blir nya Ica-Stig

Resumé valde också att låta sina anställda att svara på frågan vem de tror blir den nya Ica-Stig.

”Ica återupplivar Monica och Icander. Så det blir två Ica-Stig, en kvinna och en man. De har ju redan börjat återuppväcka dem och Monica är rösten i Icas röststyrda app”, gissar chefsredaktören på Resumé Fredrik Svedjetun.

”Den här gången blir Ica-Stig antingen Suzanne Reuter eller Lena Endre”, tror projektledare på tidningen Josefin Ekman.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ledtrådarna till tittarna

I sina reklamfilmer väljer nu företaget att ge tittarna små ledtrådar om vem det kan vara som efterträder Loa Falkman och på Ica:s Facebook-sida uppmanar man folk att gissa.

”Eftersom Ulf har varit med från starten så tror jag Ulf kommer få ta över Ica rocken Ulf är stigs efterträdare”, skriver en tittare.

”Hade varit guld att få se Josefin Bornebusch i den rollen”, skriver en annan.

”Randig domartröja, vykort från England, mopp (sopa banan...), dansnummer... kan bara vara Tony Irwing som blir nya Ica-Stig”, gissar en tredje.

FOTO: Youtube

LÄS OCKSÅ: Carolas son Amadeus Sögaard bryter tystnaden efter föräldrarnas bråk

LÄS OCKSÅ: Eric Saades kommentar efter Bianca Ingrossos bild på Lovisa Worge

Senaste nytt