Parneviks lögn – Peg avslöjar sanningen om Pennys riktiga namn

Penny Parnevik, Peg Parnevik

Både Penny och Peg Parnevik har rätt så ovanliga namn.
Men nu avslöjar Peg att Penny egentligen heter något helt annat.
– När jag gifter mig kommer jag byta ut det, säger Penny.
Penny Parnevik avslöjar hur sonen Atticus fick sitt ovanliga namn
Slå på ljud

Systrarna Peg Parnevik, 25, och Penny Parnevik, 23, blev kända för svenska folket efter succén med familjens egna reality-serie Parneviks. Det gjordes fyra säsonger av serien och tittarna fick ta del av allt ifrån fartfyllda konflikter, till glädjetårar och känslosamma samtal.

Men efter att familjen Parnevik gjorde sin sista säsong har mycket hänt för dem. De enda som bor kvar i soliga Florida är föräldrarna Mia och Jesper, och nyligen var alla barnen där och firade jul med sina föräldrar.

Philippa, Phoenix, Peg, Penny Parnevik

Syskonen Parnevik.

Foto: TT

Penny, som är gravid med sitt andra barn, har beslutat sig för att flytta till Sverige på heltid. Detta efter att coronapandemin gjort det svårare för henne att flyga mellan USA och Sverige. Efter hennes medverkan i Let’s dance 2020, blev det därför ganska naturligt att den lilla familjen blev kvar i Sverige, eftersom fästmannen Douglas Murray, 40, har en lägenhet i Stockholm.

Peg och Penny gästar Ångestpodden

Peg, å andra sidan, befann sig i USA när coronapandemin bröt ut. Men efter många om och men lyckades hon sätta sig på ett plan till Sverige för att återförenas med kärleken Filip Lamprecht, 23. Sedan dess har hon blivit kvar här.

Sedan flera år tillbaka driver Peg och Penny deras populära podd Pillowtalk med Peg och Penny. I podden pratar de om allt möjligt som har att göra med deras liv och det förekommer ofta frågestunder, där systrarna svarar på läsarnas frågor.

Nu har Peg och Penny hörts i podd-sammanhang igen. Men denna gång handlar det inte om deras egen podd. De är nämligen gäster i Ångestpodden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det är när Penny ska presentera sin syster i poddavsnittet som hon presenterar Peg vid hennes fullständiga namn.

– Hon heter faktiskt Ida in real life, så Ida Peg Josefine Parnevik. Och hon stavar Peg med två g. Också väldigt oklart, säger Penny.

Det heter Penny egentligen

Men med den presentationen får Penny direkt en idé om att Peg måste givetvis avslöja hennes riktiga namn också. Penny heter nämligen inte bara Penny i förnamn – något som Peg nu avslöjar.

– Hon heter Penny Teena, alltså med två e, säger Peg.

Men det namnet är inget som Penny verkar uppskatta speciellt mycket. Nu berättar hon att det handlar om stavningen.

– Så hemskt. Det är inget hemskt med att heta Tina, det har jag inget emot, men att heta T-e-e-n-a känns bara som ett dåraktigt drag.

Penny ogillar uppenbarligen namnet Teena så pass mycket att hon nu avslöjar att hon kommer byta ut det.

– När jag gifter mig kommer jag faktiskt att byta ut det, tyvärr. Jag ska heta Parnevik i mellannamn. Jag kommer att heta Penny Parnevik Murray, säger Penny.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

LÄS OCKSÅ: Efter barnmorskans miss – Penny Parnevik vet om barnets kön

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks tvivel i relationen med Filip Lamprecht – efter bråken

FRÅN FÖRSTASIDAN