7 kändisbebisar som är beräknade att födas under 2021

Carina Berg, Penny Parnevik och Kenza

Foto: TT

År 2021 väntas bjuda på en hel del nya ansikten i kändisvärlden.
Här är sju kändisbebisar som planeras födas under det kommande året.
Slå på ljud

Efter ett tufft 2020 är vi nog många som nu ser fram emot ett nytt år och en nystart. Ett glädjande besked i mörkret är att det beräknas födas en hel den nya kändisbebisar under år 2021. Faktum är att man kan se det som en riktig ”baby boom” redan under årets första månader. I vår väntas nämligen flera av våra största stjärnor bli mammor och pappor – vissa för första gången medan andra väntar tillökning i sina befintliga familjer.

Carina Berg och Erik Berg

Makarna Carina Berg, 43, och Erik Berg, 31, fick sitt första gemensamma barn i december 2019. Sonen Otto var efterlängtad då paret hade försökt bli gravida under en längre tid och resan dit kantats av flertal missfall. Carina är även mamma till sonen Holger, 11 som hon har tillsammans med Kristian Luuk.

Otto blir nu i december ett år men redan i vår föds Carina och Eriks nästa barn. Det var i oktober som paret kunde avslöja att Carina är gravid igen. Att graviditeten inte var planerad har Carina berättat öppet, men nu är lyckan total.

”Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos”, skrev Carina när hon avslöjade nyheten.

Carina och Erik Berg

Foto: TT

Marcelo Peña och Emilia Wahlund

Dokusåpa-profilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 22, ska bli föräldrar. Inte heller denna bebis var planerad men att lyckan är total står inga tvivel om.

Både Marcelo och Emilia delar nu flitigt med sig av uppdateringar gällande hur de förbereder sig på att bilda familj. Paret har även köpt en stor villa i Sigtuna där de planerar att flytta in med sin dotter i vår.

Marcelo Pena

Foto: TT

Penny Parnevik och Douglas Murray

Familjen Parnevik växer nu ytterligare. Det är återigen Penny Parnevik, 23, som står för att Mia Parnevik och Jesper Parnevik ska få titulera sig som mormor och morfar. I början på mars väntas Atticus syskon att födas.

Penny och fästmannen Douglas Murray, 40, har efter en längre tids väntan nu enats om att förlossningen kommer att ske i Sverige, detta efter att de även bestämt sig för att lämna USA och bosätta sig i Sverige på heltid.

Penny Parnevik och Douglas Murray

Foto: TT

Lisa Jönsson ska bli mamma

Den tidigare Paradise hotel-vinnaren Lisa Jönsson, 26, är gravid med sitt första barn. Lisa lever idag som singel och pappan till barnet har valt att inte vara delaktig. Ämnet är något som Lisa pratat mycket om på sin Instagram. Då Lisa inte trodde att hon kunde bli gravid var det självklart för henne att behålla barnet som är beräknat till maj.

”Ingen kärnfamilj, men välkommen till min lilla stjärnfamilj! En blir två helt enkelt.Vi ses i maj, mini-me”, skrev Lisa på Instagram när nyheten offentliggjordes.

Lisa Jönsson

Foto: TT

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip

En av årets kanske största men också sista nyheten är att även prinsparet väntar tillökning. Prinsessan Sofia, 36, är gravid för tredje gången och i skiftet mellan mars-april växer kungafamiljen.

Prinsessan och prins Carl Philip har sedan tidigare sönerna prins Alexander, 4, och prins Gabriel, 3. Om det blir en flicka eller pojke som föds i vår återstår att se, prinsparet har nämligen bestämt sig för att inte ta reda på kön. Läs anledningen här!

Prinsparet

Foto: TT

Kenza Zouiten Subosic och Aleks Subosic

Influencern Kenza Zouiten Subosic, 29, och maken Aleks Subosic, 35, delar flitigt med sig av sitt familjeliv med sonen Nikola, 1. I september avslöjade paret att Nikola nu ska få ett syskon och det blir en liten lillebror.

Kenza har under graviditet berättat om sin oro över att inte kunna känna lika starkt för bebis nummer två. Men efter uttalandet har hon fått stort stöd av följarna och i februari/mars blir familjen större.

Kenza och maken Aleks

Foto: TT

Julia Bergman och Dennis Everberg

Julia Bergman, 25, och sonen Milan, 5, gjorde succé då de medverkade i Unga mammor. Idag arbetar Julia med sina sociala medier där följarna får ta del av hennes och pojkvännen Dennis Everbergs familjeliv. I april 2019 föddes Julia och Dennis första gemensamma barn – dottern Zelda.

I februari blir de föräldrar ännu en gång då nästa bebis är planerad att födas. Julia hade en tuff start på graviditeten där många timmar spenderades med huvudet ner i toaletten, det berättade hon när graviditeten avslöjades.

Julia Bergman med barn

Foto: TT

LÄS OCKSÅ: SVT-tittarnas chock efter detaljen om Bibi Lenhoff i julkalendern Mirakel

LÄS OCKSÅ: Här är alla barn som tävlar i Wild kids 2021 – då är det premiär

SENASTE NYTT!