Första bilderna på Marcelo Peña och Emilia Wahlunds hus

Marcelo Pena och Emilia Wahlund

Foto: Instagram

Marcelo Peña och Emilia Wahlund har köpt hus.
Nu visar paret för första gången upp sitt nya boende, som ligger i Sigtuna, utanför Stockholm.
– Man verkligen gör allting för sina barn, säger Marcelo på Instagram story.
Marcelo Peñas nya ord om graviditeten: Nervös
Slå på ljud

Dokusåpaprofilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 21, väntar barn. Dottern, som är beräknad att födas i vår, blir de bådas första barn och förväntningarna är nu höga. På sociala medier delar både Marcelo och Emilia med sig av uppdateringar kring hur de förbereder sig inför bebisens ankomst.

Marcelo Peñas första ord om husköpet med Emilia

Nyligen avslöjade Emilia att paret har bestämt sig för att flytta ifrån sin lägenhet. Det var i en uppdatering på Instagram story som hon plötsligt meddelande att lägenheten var såld. Men om paret hade funnit något nytt boende stod till en början oklart.

Nu berättar Marcelo och Emilia att de funnit sitt framtida hem, vilket är en villa som ligger i Sigtuna. Marcelo har publicerat några uppdateringar gällande huset på sin Instagram story. Det visar sig vara ett stort steg då paret idag bor i en tvåa i stan och nu ska flytta ut till en villa en bra bit utanför stan.

– Det här är jävligt sjukt alltså. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle bo i en villa. Jag har alltid älskat att bo i stan, centralt, nära liv och rörelse. Men nu när man har gjort det i några år känner jag ändå att fan va skönt det hade varit med skog och natur, för hunden. För det är inte så jävla kul om jag ska vara ärlig att gå runt här i stan, säger Marcelo och fortsätter:

– Och sen så väntar vi ju en liten flicka och man säger ju att man gör allt för sina barn. Och jag kan verkligen säga att man verkligen gör allting för sina barn, så nu när vi köpte den här villan så var det mycket för att vi kommer få ett barn. Det är så mysigt där vi köpte och det är mycket barnfamiljer.

Se bilderna från villan i Sigtuna

Det dröjer dock ett tag tills flyttlasset går, det är nämligen inte förrän i maj som Emilia och Marcelo flyttar in i det nyköpta huset. När tiden väl är inne planerar Emilia att spela in flytt-vloggar till Youtube, något som Marcelo glatt ser fram emot.

– Det kommer att bli jävligt kul och intressant. Från att bo mitt i stan, inte så jättestort, till att flytta till ett jättestort hus. Egen garageuppfart, allting. Nu börjar riktiga baba-livet, säger Marcelo.

Emilia har däremot delat med sig av de första bilderna på huset, redan nu.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz skräck efter upptäcken – plötsliga svullnaden i ansiktet

LÄS OCKSÅ: Därför tog det slut mellan Josie och Benjamin efter Paradise hotel

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN