LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Emilia Wahlund och pojkvännen Marcelo Peña flyttar

30 nov, 2020 
Emilia Wahlund och Marcelo Peña
Foto: Instagram/TT
Emilia Wahlund och Marcelo Peña har tagit ytterligare ett stort steg i relationen.
Paret, som just nu väntar sitt första barn, planerar nu även att hitta nytt boende.
Annons
Emilia Wahlunds oro under graviditenBrand logo
Emilia Wahlunds oro under graviditen

Dokusåpaprofilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 21, ska i vår bli föräldrar för första gången. Tidigare har paret avslöjat att det är en liten flicka som de väntar och förberedelserna inför bebisen ankomst är i full gång.

Emilias oro under graviditeten

På Emilias Instagram delar hon dagligen med sig av uppdateringar gällande graviditeten och livet som blivande mamma. Hon har även avslöjat några av de namnförslag som paret har. I en omröstning kunde följarna klicka i vilket av namnen som var deras favorit men i nu läget verkar inte Emilia och Marcelos spikat vad dotterns ska heta.

Graviditeten närmar sig nu halvtid och även om det främst är glädje och lycka som Emilia känner så har hon tidigare berättat i en intervju med Hänt att hon även känner stor oro.

– Det känns jättekul, jag är jätteglad. Men samtidigt är man väldigt rädd att någonting ska hända. Man tänker väldigt mycket så det är ju inte bara roligt. Eller, det är klart att det ska bli jättekul och det är det bästa som har hänt mig och oss men man blir ju rädd, sa Emilia då.

Annons

Nya beslutet för boendesituationen

Emilia och Marcelo bor idag i en tvåa och har tidigare pratat om att de gärna vill flytta till något större innan dotterns ankomst. Nu visar sig paret ha gjort slag i saken och startat igång processen. Under söndagen avslöjade nämligen Emilia att lägenheten plötsligt blivit köpt av någon annan.

”Lägenheten är såld”, skriver Emilia på Instagram story.

Om paret i nuläget har funnit sig en ny bostad eller om jakten är i fullgång är oklart.

Hänt har utan framgång sökt Emilia Wahlund.

Annons