Emilia Wahlund sätter ner foten efter kommentarerna om ofödda dottern

Emilia Wahlund och Marcelo Peña.

Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Emilia Wahlund och Marcelo Peña väntar barn.
Nu har flera personer börjat skriva hatiskt till de blivande föräldrarna, vilket fått Emilia Wahlund att sätta ner foten.
”Självklart tar det hårt när detta hat nu vänds mot vår ofödda dotter”, skriver hon till Hänt.


Nästa år väntas Marcelo Peña och Emilia Wahlund få sitt första barn. Tidigare i veckan avslöjade de också att det kommer en liten dotter.

Det här fick följarna se under en livevideo på Emilia Wahlunds Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Under natten till söndagen kom nästa stora steg i graviditeten. Den blivande mamman kände nämligen hur dotter sparkade till i magen för första gången!

”Det var en väldigt speciell och fantastiskt känsla, verkligen!”, berättar Emilia Wahlund för Hänt.

Hatet mot ofödda dottern

Dessvärre är allt inte frid och fröjd. Emilia Wahlund har flera gånger vittnat om att hon och pojkvännen får mycket hat riktat mot sig. Nu verkar det dessutom ha trappats upp och riktats mot barnet.

”Tyvärr så kommer det en del hat. Vi lär oss att hantera det men självklart tar det hårt när detta hat nu vänds mot vår ofödda dotter”, skriver Emilia Wahlund till Hänt.

Marcelo Peña ska bli pappa – väntar barn med Emilia Wahlund

Det här har gjort att hon gått ut på Instagram för att återigen behöva sätta ner foten mot hatet.

”En sak ska ni ha klart för er. Vårt barn har noll koppling med varken mitt eller Marcelos förflutna så lägg ner. Blanda inte in vår dotter i hans tidigare handlingar, misstag och beslut”, skriver hon i en story.

”Finns ingenting som kan rubba detta lyckorus”

Paret har tidigare pratat om en turbulent tid i förhållandet, när Marcelo Peña var otrogen mot sin flickvän.

”Att en viss person försöker hota med att hela Sverige ska få veta att M varit otrogen mot mig gör att all jag förlorar all respekt för den personen. Ja han har varit otrogen mot mig, inte nu utan för flera månader sedan, vi var knappt ett par då men fortfarande inte okej”, skrev Emilia Wahlund för några veckor sedan.

Det verkar paret har rett ut med varandra, och i ett meddelande till Hänt berättar Emilia Wahlund att deras kärlek är stark.

”Vi tycker det är sorgligt att det finns människor som på ett eller annat sätt vill få oss att tvivla i all denna lycka. Till de vill vi säga; det finns ingenting som kan rubba detta lyckorus! Vi är upp över öronen förälskade i varandra och i vår ofödda lilla tjej. Jag känner mig tryggare än nånsin och Marcelo kommer bli världens bästa pappa!”, skriver hon.

Läs också: Marcelo Peña talar ut om otroheten mot flickvännen Emilia Wahlund

Läs också: Marcelo Peña och Emilia Wahlund avslöjar bebisens kön