Marcelo Peña och Emilia Wahlund avslöjar bebisens kön

Marcelo Peña och Emilia Wahlund väntar barn.
Nu avslöjar de vilket kön det är på bebisen!

Paradise hotel-profilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 20, har varit tillsammans i över ett år. I slutet på september avslöjade paret att de väntar barn.

”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021. Om ni inte har något positivt att säga så behöver ni inte säga något alls, tack!”, skrev Emilia när hon avslöjade nyheten på Instagram.

Emilia har tidigare berättat Hänt att hon fick sig en rejäl chock när hon fick reda på att hon var gravid då det inte var planerat. Hon har till och med erkänt att hon fick en sån panik av det plötsliga beskedet att hon bara grät och grät – även Marcelo visste inte hur han skulle reagera till en början.

– Jag bara grinade och grinade, jag ringde farmor och farfar, pappa, mamma, jag ringde hela släkten, sa Emilia.

– Det känns typ overkligt, man har typ inte fattat det själv förrän man står där med barnet i handen. Annars känns det jävligt bra, jag känner mig redo. I början var det såhär oh nej vafan… detta blir kaos, jag kan inte ha barn nu, sa Marcelo och fortsatte:

– Sen snackade jag med mina polare hit och dit, och man är ju alltid rädd att man kommer glida ifrån sina vänner. Men vi snackade lite och efter det så kände jag bara såhär att nu kör vi.

Ex on the beach-paret har gjort slut

Avslöjar bebisens kön

Under torsdagskvällen valde paret att avslöja bebisens kön i en Instagram-live. Detta då pandemin gjort så att de inte kunde ses med nära och kära och ha en så kallad "gender-reveal".

I livevideon ser man hur paret har ställt upp en ballong, varpå de ska smälla den för att se om det kommer rosa eller blå konfetti. De är uppspelta och Emilia är så nervös att hon skakar:

– Mitt hjärta, okej jag måste ta det lugnt. Jag får stress. Jag skakar, jag vågar inte. Jag tror jag kommer svimma faktiskt, säger hon i videon.

Parets reaktion efter att de sett vilket kön det blir.

Till sist smäller Marcelo ballongen och ut kommer rosa konfetti.

– Det är en tjej! Jag kommer svimma, skriker Emilia.

Marcelo tar upp parets hund och utbrister:

– Du kommer att få en lillasyster!

Marcelo säger i livevideon att för honom spelade det ingen roll om det blev en flicka eller pojke, så länge allt under graviditeten kommer att gå bra.

– Så länge den är frisk kvittar det vad det är för kön. Jag är så himla glad, säger han.

Marcelos ord om att det blir en flicka

När Hänt når Marcelo precis efter att de sänt live-videon berättar han hur det känns.

– Alltså det känns underbart. Jag har alltid sagt tjej och det var det jag hoppades på. Eller egentligen spelar det ingen roll så länge barnet är frisk, säger han.

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Marcelo Peña talar ut om otroheten mot flickvännen Emilia Wahlund

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso avslöjar okända graviditeten – berättar om svåra beslutet