Emilia Wahlunds förändring under graviditeten: ”Olikt mig”

28 nov, 2020 
Emilia Wahlund
Att vara gravid kan ibland innebära vissa personlighetsförändringar – man kan bland annat bli en aning tankspridd.
Det är något som gravida Emilia Wahlund har fått erfara berättar hon nu.
"Det är verkligen jätte olikt mig”, skriver hon på Instagram story.
Annons
Marcelo PH
Marcelo PH

Influencern Emilia Wahlund och pojkvännen och reality-profilen Marcelo Peña och väntar barn. Paret har varit tillsammans i ungefär ett nu och det var Emilia Wahlund som offentliggjorde den glada nyheten.

”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021. Om ni inte har något positivt att säga så behöver ni inte säga något alls, tack!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram då.

Emilia Wahlunds förändrade humör under graviditeten

– Det känns jättekul, jag är jätteglad. Men samtidigt är man väldigt rädd att någonting ska hända. Man tänker väldigt mycket så det är ju inte bara roligt. Eller, det är klart att det ska bli jättekul och det är det bästa som har hänt mig och oss men man blir ju rädd, berättar hon.

Emilia Wahlund har också berättat i en intervjun med Hänt att hon inte har mått toppen under graviditeten.

Annons

– Jag har mått skit. Mitt humör behöver vi inte ens prata om. Jag har tyckt att Marcelo var ful, äcklig och luktar illa, säger hon och fortsätter:

– Det har varit hemskt, jag har stört mig på allt han gjort, säger hon och tillägger att de känslorna har gått över nu.

Upptäckten under graviditeten

Men nu avslöjar Emilia Wahlund i en story på Instagram att hon har förändrats på andra sätt under graviditeten. Hon berättar att hon har blivit lite tankspridd på sista tiden.

”Har blivit virrig! Jag har tvångstankar att jag alltid måste dubbelkolla dörren, spisen osv. Så lagade jag lunch vid halv 12 och hade inte stängt av spisen såg jag NU??? Det är verkligen jätte olikt mig”, skriver hon på Instagram story.

FOTO: Instagram/Anders Wiklund/TT

Annons