Emilia Wahlunds namnförslag till ofödda dottern efter gravidlyckan

Emilia Wahlund och Marcelo Peña

Instagram, Anders Wiklund/TT
Emilia Wahlund och Marcelo Peña väntar barn.
Nyligen avslöjades det att det är en liten flicka i magen och när Emilia fick beskedet blev hon så glad att hon brast ut i gråt.
Nu berättar den blivande mamman om deras namnförslag till dottern.
”Vilket namn är finast?”, frågar Emilia sina följare på Instagram.

Marcelo Peña, 30, och Emilia Wahlund, 22, ska snart bli föräldrar för första gången. De har nyligen gått ut med att det är en dotter som de har att vänta på. Det här avslöjade de i en live-video på Instagram.

I live-videon skulle de spräcka en ballong, i en så kallad "gender-reveal". Om det kom ut blå konfetti så skulle det bli en pojke och om det var rosa konfetti så är det en flicka. Konfettin var rosa och det var uppenbart något som Emilia blev glad över.

– Jag skakar! Oh my god jag kommer nog svimma, utbrast Emilia i live-videon som hade nästan 10 000 tittare.

Marcelo har också uttryckt sin lycka över att bli pappa och om allt går som det ska så väntas deras dotter komma till världen till våren 2021.

Emilia och Marcelo möttes av hat på sociala medier

Enda sedan de gick ut med gravidbeskedet har Emilia och Marcelo fått allt annat än positiva kommentarer riktade mot sig. De elaka kommentarerna har handlat om allt från att Emilia skulle vara för ung för att bli mamma till att Marcelo har ett stökigt förflutet.

Detta är dock något som de valt att inte ta åt sig av men nyligen fick Emilia nog och sa till på skarpen till de missunnande kommentarerna.

”En sak ska ni ha klart för er. Vårt barn har noll koppling till varken mitt eller Marcelos förflutna så lägg ner. Blanda inte in vår dotter i hans tidigare handlingar, misstag och beslut”, skrev hon nyligen i en story på Instagram.

Emilia har även berättat att de har lärt sig leva med hatet men att det är oacceptabelt när det plötsligt riktades mot deras ofödda dotter.

”Tyvärr så kommer det en del hat. Vi lär oss att hantera det men självklart tar det hårt när detta hat nu vänds mot vår ofödda dotter”, skrev Emilia Wahlund då till Hänt.

Emilia om namnförslagen

LÄS MER: Gravida Carina Bergs ovanliga namnförslag till bebisen

Men vad som än hänt tidigare har Emilia valt att lägga bakom sig och nu fokuserar hon på det glada istället. Hon har nu kommit så långt in i graviditeten att det är dags att börja tänka på namn.

Emilia Wahlund har flera olika namn i åtanke, men hon verkar minst sagt mest inne på ett av dem. Det är nämligen ett namn som nämns två gånger, fast med olika stavningar.

Nu tar hon hjälp av sina Instagram-följare och frågar vad de tycker att den lilla dottern ska heta.

”Vilket av dessa namn tycker ni är finast?”, frågar hon och ger fyra alternativ.

  • Lo
  • Lilo
  • Lea
  • Cloe

I nästa story tillkommer några fler namn och då kan följarna rösta mellan dessa alternativ:

  • Några av de andra
  • Elle
  • Stella
  • Chloe

Namnet Chloe eller Cloe är med två gånger och verkar därför vara en stark kandidat. Det är de dock inte ensamma om för just det namnet spås bli det vanligaste namnet bland flickor födda 2021.

FOTO: Instagram, Anders Wiklund/TT

LÄS MER: Marcelo Peñas nervositet inför avslöjandet om bebisens kön

LÄS MER: Emilia Wahlunds nya barnbesked med Marcelo Peña

Senaste nytt