Marcelo Peñas nervositet inför avslöjandet om bebisens kön

Emilia Wahlund och Marcelo

Dokusåpa-stjärnan Marcelo Peña och flickvännen Emilia Wahlund ska bli föräldrar, men de har inte fått veta könet än. Nu går tv-profilen ut med nervositeten över att läsa vad följarna skrivit.
”Blir nervös”, skriver han.
503 Service Unavailable

Marcelo Peña, 30, har blivit en välkänd dokusåpa-profil genom sin medverkan i bland annat Big brother, Paradise hotel och Temptation island. I förra årets säsong av Paradise hotel fick följarna se honom vinna hela prissumman när han kastade kulan mot Erica Lindberg, 24. Genom att göra detta kammade han hem hela en halv miljon kronor.

Erica var såklart besviken över att gå lottlös från programmet, trots att hon vunnit tillsammans med Marcelo. I en intervju med Aftonbladet har dokusåpaprofilen tidigare berättat om de tuffa känslorna efter finalen av Paradise hotel.

– Det kändes inte som att nån kom fram och pratade med mig. Jag var helt solo, alla packade sina väskor. Jag kände mig väldigt ensam. Det var en av de hemskaste dagarna i mitt liv. jag satt och grät konstant till morgonen efter när bussen kom, sa han till tidningen då.

Efter vinsten i Paradise hotel

Sedan Marcelo vann Paradise hotel har mycket hunnit hända i hans liv. Med vinstpengarna har han kunnat lägga mycket krut på att förbättra utseendet.

Han har bland annat gjort botox och fillers, men framför allt skaffat sig ett helt nytt leende. De nya tänderna är tandfasader och tv-profilen åkte hela vägen till Turkiet för att få till det proffsiga resultatet.

Marcelo Peña har även funnit kärleken i Emilia Wahlund, 20, och paret har nyligen gått ut med den stora nyheten att de ska bli föräldrar! Om allt går som det ska så väntas deras lilla tillskott komma till världen i april nästa år.

Flickvännen Emilia har tidigare gått ut med hur glad hon är över då hon trodde att hon hade svårt att bli gravid. Glädjen sprudlar om henne och det märks att hon ser fram emot att bli mamma. Marcelo verkar också glad över att bli pappa och han har tidigare sagt att han tror att Emilia kommer att bli den bästa mamman.

Men vad de inte fått veta än är vad det lilla barnet har för kön, det är helt enkelt för tidigt att se. Nu har Marcelo lagt ut en kort film av ultraljudet på sin Instagram där han frågar sina följare vad de tror att det blir för kön.

”Pojke eller flicka, vad tror ni?”, skriver han.

Spekulationerna om barnets kön

Och förslagen bara öser in. Det är spridda skurar, men det verkar som att de flesta gissar på pojke. Vad som är garanterat säkert är att det sannerligen blir en liten bajare, eftersom Marcelo själv är en trogen supporter av fotbollslaget Hammarby. Även flera välkända personer har engagerat sig i gissningsleken.

Paulina ”Paow” Danielsson och dokusåpa-profilen Robin ”Mos” Andersson har kommenterat att de tror att det blir en flicka.

Men allt är inte alltid frid och fröjd och nu berättar Marcelo om nervositeten över att läsa kommentarerna. I ett inlägg på hans Instagram story avslöjar han nämligen att han blir nervös över tanken på att läsa vad folk har gissat.

”Sjukt kul att läsa vad ni tror, blir typ nervös”, skriver han.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, Instagram