Love Island-paret Victoria Eklund och Jacob Olsson har gjort slut

Love Island-paret Victoria Eklund och Jacob Olsson har gjort slut

Love Island-paret Victoria Eklund och Jacob Olsson har gjort slut.
I en video på Youtube berättar de om det tuffa beslutet.
– Det var det absolut jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv, säger Jacob.
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad
Slå på ljud

Tv-profilerna Victoria Eklund och Jacob Olsson träffades under Sveriges första säsong av dejtingprogrammet Love Island. Victoria var först kritisk till att hon skulle hitta kärleken i programmet, men när Jacob sedan klev in i huset blev tankarna annorlunda.

Efter en del om och men berättade Victoria och Jacob om sina känslor för varandra och blev därefter ett par i programmet. Men inte nog att de vann kärleken – paret vann också tittarnas röster och stod som vinnare i Love Island 2018.

Sedan dess har man fått följa deras kärlekshistoria på både Youtube och Instagram, och kärleken har sett ut att minst sagt blomma mellan paret. Men under onsdagen kom det tråkiga beskedet att de har gjort slut. I en gemensam video på Youtube väljer de nu att berätta om det tuffa beslutet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför tog det slut

– Jag vet att frågan kommer komma. Det var jag som gjorde slut, säger Jacob innan han fortsätter:

– Det var det absolut jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv för jag tycker om Victoria så himla mycket. Men i slutändan måste man lyssna på sina känslor och det fick bli såhär. Men vi tycker om varandra fortfarande och har jättemycket respekt för varandra.

Efter Jacobs ärliga ord börjar Victoria att gråta, men efter att hon fått en tröstande kram av Jacob berättar hon också om sina känslor. Hon berättar att de hade en tuff period under sommaren men att då bestämde att de skulle göra allt de kunde för att rädda förhållandet, vilket de också har gjort. Men trots att båda ansträngt sig har det ändå inte känts helt som vanligt.

– Jag personligen har iallafall känt att jag älskar Jacob så mycket att jag kan klara av att det är en sämre period. Så det kom ju verkligen som en chock när han berättade för mig att han ville avsluta det liksom. Och en stor del när man är ett par är ju att man pratar framtid, så jag kan ju uppleva att det är en sorg också att livet inte blir som man tänkt sig.

Så är deras relation idag

Men trots att deras kärlekshistoria kanske inte slutade som de egentligen hade hoppats på har de idag en väldigt fin relation där de båda bryr sig om och respekterar varandra.

– Vi har inget ont om varandra. Vi har haft ett sånt fint förhållande. Jag vet inte hur bra relation man brukar ha till sina ex, men jag vill aldrig förlora dig ur mitt liv, säger Victoria varpå Jacob snabbt instämmer:

– Det har varit så jävla bra. Vi båda har ju vuxit som personer jävligt mycket.

Tillsammans har de också hunden Loke, och honom kommer Victoria få ta hand om framöver.

– Det känns mest naturligt bara. Loke kommer vara med mig, berättar hon.

LÄS OCKSÅ: Så är Antonija Mandirs relation till Oliver Hunts dotter Leona

LÄS OCKSÅ: Julia Markham om relationen till Niklas Åkerlund – efter de hårda orden

FRÅN FÖRSTASIDAN