Så är Antonija Mandirs relation till Oliver Hunts dotter Leona

10 jan, 2021 
AvLovisa Ström
Antonija Mandir & Oliver Hunt
Det var i början av december som det kom fram att Oliver Hunt och Antonija Mandir ha börjat dejta.
I ett meddelande till Hänt berättar Oliver nu hur Antonijas relation till hans dotter Leona ser ut.
”Hade inte funkat”, skriver han.
Annons
Margaux Dietz om kärlekslivet – efter uppbrottet från Emil
Margaux Dietz om kärlekslivet – efter uppbrottet från Emil

Det var i början av december som det kom ut att reality-profilerna Oliver Hunt och Antonija Mandir har börjat träffas.

Tidigare hade Antonija en lång relation med reality-stjärnan Jack Stengel-Dahl, och även Oliver hade ett offentligt förhållande med Temptation Island-profilen Denise Desmond. Oliver har även en dotter tillsammans Denise.

Nu berättar han om Antonijas relation till dottern och varför han tycker det är viktigt att de kommer överens.

Oliver om att träffa någon som inte kommer överens med dottern

I en intervju med Hänt har Oliver tidigare berättat att det alltid har varit väldigt viktigt för honom att hans framtida partner kommer överens med hans dotter.

– Hon kommer komma första alla dagar i veckan. Så jag kommer inte träffa någon bara för att, utan hon måste funka med henne också, säger han.

Han fortsätter med att berätta att många ofta är rädda för att de förväntas bli en extramamma till dottern, vilket Oliver däremot förklarar inte är fallet.

Annons

– Du ska inte bli någon extramamma utan det enda jag behöver är en bästa vän till Leona som också är partner till mig. För hon har ju redan sin mamma, förklarar han.

Antonijas relation till Olivers dotter Leona

På Olivers Instagram har har man fått se Antonija och dottern Leona hänga tillsammans och av bilderna att döma verkar de två minst sagt komma överens. Och den uppfattningen verkar stämma. I ett meddelande till Hänt berättar Oliver om Antonijas relation till dottern.

”Leona och Antonijas relation är hur bra som helst. Hon är jätteduktig med Leona och man märker att hon gillar att vara runt barn. Leona pratar om henne så fort vi inte är med henne och när vi träffar henne så springer hon fram till Antonija och hoppar upp i famnen på henne!”, skriver han.

Han trycker återigen på hur viktigt det är för honom att de faktiskt kommer överens, och berättar även om en situation som fick hans hjärta att smälta lite extra.

Annons

”Så viktigt för mig som pappa också att det funkar mellan dem. Hade det inte funkat så hade vi inte kunnat träffas på samma sätt tror jag. Och skulle aldrig presentera henne för någon jag inte är säker på är rätt för mig och någon jag tvekar på att det skulle funka med. Så allt funkar hur bra som helst mellan dem!”, skriver han innan han fortsätter:

”Leona satt och lekte med Antonija på golvet för någon vecka sedan och stannade till från ingenstans och kollade på henne och sa ”älskar dig Antonija”.

Annons