Antonija Mandirs pinsamma miss under första dejten med Oliver Hunt

Antonija Mandir & Oliver Hunt

När Antonija Mandir och Oliver Hunt började dejta gjorde Antonija en stor miss inför den första dejten.
Nu berättar hon om den pinsamma händelsen.
– Där står han, berättar hon.

Det var under hösten förra året som influencern Antonija Mandir berättade att hon och den tidigare pojkvännen Jack Stengel-Dahl valt att gå skilda vägar efter flera år tillsammans. Beskedet chockade många, och tiden som väntade Antonija efter uppbrottet var tuff. Men ganska snart började saker och ting ljusna för Youtube-profilen och i början av december bekräftade hon att hon varit på dejt med Temptation Island-profilen Oliver Hunt.

Nu berättar hon om det pinsamma missförståndet som skedde i samband med första dejten.

Så träffades Antonija och Oliver

Det är i Rosanna Charles och Emilio Arayas podcast Två meter dumheter som Antonija berättar att hon och Oliver träffades ute. Och Rosanna, som själv var med under kvällen, tar över:

LÄS OCKSÅ: Så är Adde Mijanovic och Agnes von Corswant relation idag – efter EOTB

– Vi var ute. Vi hade en väldigt trevlig kväll. Vi tog bord och jag och Antonija tog en flaska och bara körde. Och sen så bara hamnar vi tre vid bordet och jag blir tredje hjulet. Ni bara sitter och grovhånglar vilket blev så awkvard för jag var verkligen så exkluderad, säger hon.

Men efter den stökiga utekvällen fortsatte Antonija och Oliver att höras, och ganska snart därefter blev det dags för deras första dejt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Antonijas pinsamma miss under första dejten med Oliver

– Oliver hade köpt en klänning till mig och lagt som ett bud med ett ballonghjärta på utanför min dörr. Och som den jävla influencern jag är så tänkte jag bara "jaha, vad är det här för trött bud?". Så jag tar in det och öppnar det och så är det en klänning i en plastpåse, berättar Antonija.

Antonija gissade på att det var en klänning som någon annan influencer kanske hade designat, men då det inte stod någonting om det la hon det bara åt sidan och övergick till något annat.

– Och sen smsar Oliver mig vid fyra och bara "har inte du fått ett paket"?, berättar hon.

Hon förstod då att paketet var med klänningen var från honom och snabbt letar hon igenom paketet där hon sedan hittar en lapp.

– Då ligger det en lapp längst ner i påsen där det står "en taxi hämtar dig 19.00". Det är precis som i en film. Så han hade alltså planerat en dejt och köpt en klänning som jag satte på mig. Så en taxi hämtade mig och körde mig till min favoritrestaurang och där står han. Så åt vi pasta och drack vin och sen gick vi hem, säger hon innan hon avslutar:

– Resten är historia.

LÄS OCKSÅ: Denise Desmonds ord om Antonija Mandir och Oliver Hunts relation

LÄS OCKSÅ: Denise Desmond egna ord – efter bråket med Antonija Mandir