LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Antonija Mandir om vänskapen mellan Oliver Hunt och Jack Stengel-Dahl

14 dec, 2020 
Jack Stengel-Dahl, Antonija Mandir, Oliver Hunt
Foto: TT/Instagram
Antonija Mandir dejtar Oliver Hunt efter uppbrottet från Jack Stengel-Dahl.
Nu bemöter hon kommentarerna om att Jack och Oliver är vänner.
Annons
Dejtskola med Jasmine GustafssonBrand logo
Dejtskola med Jasmine Gustafsson

Det var i mitten på oktober som Antonija Mandir avslöjade att hon och Jack Stengel-Dahl hade gjort slut. Uppbrottet kom som en chock för många då det tidigare paret såg ut att trivas bra ihop. Antonija och Jack träffades i dokusåpan Ex on the beach 2017 och var sedan ett par fram tills nu.

Att uppbrottet tog hårt på Antonija har hon inte stuckit under stolen med, istället har hon öppet visat upp hjärtesorgen på sociala medier.

– Jag har så psykiskt ont att jag får fysiskt ont. Det känns som att mitt hjärta är i tusen delar som bara flyter runt i min kropp och det känns som att det aldrig kommer att bli helt igen, sa Antonija i en video på Youtube med tårarna rinnande längs kinderna, strax efter att nyheten offentliggjorts.

Antonija Mandir dejtar Oliver Hunt

Men det brustna hjärtat har lagt sig och Antonija fokuserar nu istället framåt. I början på december avslöjade hon för sina följare att en dejt väntade.

Annons

Till en början var det väldigt hemligt kring mötet men efter några spaningar på sociala medier kunde följarna snabbt lista ut att det var dokusåpa-profilen Oliver Hunt som Antonija var på dejt med. Oliver har även bekräftat för Hänt att duon dejtar och berättade då även om sina känslor för Antonija.

”Hon är sjukt härlig att umgås med, blir glad i hennes närhet. Och det var inte första gången vi sågs men första gången vi gick på en riktig dejt”, skrev Oliver då till Hänt.

Sedan dess har duon fortsatt att umgås, nyligen var de iväg på en resa ihop. Men även om följarna har varit glada över att se Antonija lycklig igen så har en hel del frågor väckts efter uttalanden som gjorts. Oliver var tidigare var tillsammans med Denise Desmond, som han träffade i Temptation Island 2017. Denise har vid flera tillfällen uttryckt vad hon tycker om ex-pojkvännens dejter med Antonija och det visar sig inte vara glada miner.

Annons

Antonija Mandirs svar efter Denise Desmonds ord om Oliver och Jack

Denise menar nämligen att hon och Antonija varit vänner och att hon tycker situationen blivit konstig. Denise har även påstått att Oliver och Jack varit vänner men detta är nu något som Antonija dementerar. Det är i en konversation med Instagram-kontot Exonphspoiler som Antonija förklarar hur läget ligger till från hennes synsätt.

”Men okej vart är faktan på detta? Jag var med Jack i 4 år och han och Oliver umgicks aldrig, skulle nog kalla det bekanta. Lika mycket som jag och Denise var ”vänner”, alltså bekanta som träffats en gång IRL”, skriver Antonija i konversationen som Exonphspoiler delat på sin Instagram story.

Annons