LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Antonija Mandirs nya ord om uppbrottet från Jack Stengel-Dahl

19 okt, 2020 
Antonija och Jack
Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl gick skilda vägar för ett par veckor sedan.
Nu berättar Ex on the beach-profilen om den tuffa kampen efter uppbrottet.
– Det känns som att mitt hjärta är i tusen delar, säger hon på Youtube.
Annons
Här är alla deltagare i Celebrity Ex on the beach Sverige 2020Brand logo
Här är alla deltagare i Celebrity Ex on the beach Sverige 2020

Tv-profilerna Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl fann varandra då de båda medverkade i Ex on the Beach. Under programmets gång kunde tv-tittarna följa deras kärlekssaga och när duon kom hem från inspelningarna blev de tillsammans. Sedan dess har deras följare kunnat fortsätta ta del av deras gemensamma liv på sociala medier.

Under cirka fyra års tid var Jack och Antonija ett av Sveriges absolut hetaste reality-par men plötsligt kom de med det chockerande beskedet – de har gjort slut.

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag och Jack har gjort slut. Det har inte varit lätt att komma fram till detta beslut, men det var ett beslut jag var tvungen att ta”, skrev Antonija på Instagram där hon delade med sig av nyheten.

Antonijas nya ord om måendet

I flera dagar har Antonija varit tyst på sociala medier. Det hade hela tiden varit oklart vad som egentligen fått Antonija att vilja ta en paus från Instagram, som hon annars uppdaterar dagligen.

Annons

Men sedan hon berättat för följarna om uppbrottet har hon återigen varit aktiv med några fåtal uppdateringar om sitt mående. I en ny video på Youtube väljer Antonija nu att ge följarna svar på hur hon egentligen mår.

– Jag har så psykiskt ont att jag får fysiskt ont. Det känns som att mitt hjärta är i tusen delar som bara flyter runt i min kropp och det känns som att det aldrig kommer att bli helt igen, säger hon med tårarna rinnande.

Antonija Mandir berättar att hon sedan uppbrottet, som skedde för tre veckor sedan, konstant har varit omringad av vänner som funnit där för att prata och gråta ut emot.

– Detta är verkligen det tuffaste jag har fått gå igenom i mitt liv, någonsin. Det känner verkligen som att någon har dött och jag får liksom en känsla att jag också har dött. Det känns som att jag går runt och bara är ett lik. Det känns inte som att jag fungerar.

Jack Stengel-Dahl flyttar ut

Antonija och Jack har sedan Ex on the Beach drivit en stor Youtube-kanal med flera hundratusentals tittare. Nyligen köpte de en lägenhet som de totalrenoverat. Denna process har följarna till och med fått hänga med på genom en alldeles egen Youtube-serie. I en ny video berättar nu Antoija om vad som sker med boendet och hunden Gino.

Annons

– Jag köpte den här lägenheten själv så jag kommer att behålla den och bo kvar här ensam. Vi skaffade Gino för sju år sedan, jag, mamma och min bror så honom kommer jag behålla.

”Kommer inte att bli tillsammans igen”

Varken Antonija eller Jack har delat med sig om varför relationen tog slut men nu förklarar Antonija att de inte hade det bra.

– Vi hade det inte bra mot slutet. Det krävs två för att ett förhållande ska fungera. Folk säger alltid att man måste göra det som är bäst för en själv men det är inte så jävla lätt. Jag var tvungen, det blev inte bra och vi fick inte det avslut som jag önskade att vi skulle få, säger Antonija och fortsätter:

– Jag och Jack vi har så himla mycket kopplingar, även om vi gör slut. Jag vet att vi kommer att stöta på varandra, vi kommer liksom behöva ses i framtiden. Men vi kommer inte att bli tillsammans igen i framtiden.

Hänt har utan framgång sökt Jack Stengel-Dahl.

Annons