Sara Bolay avslöjar nya detaljer om uppbrottet med Haidar Juma

Sara Bolay och Haidar Juma var ett par i somras, men sedan tog det abrupt slut.
Nu avslöjar Sara fler detaljer kring uppbrottet.

Dokusåpaprofilerna Haidar Juma och Sara Bolay blev ett par i våras, efter att ha träffat varandra under inspelningarna till Celebrity Ex on the beach.

Men förhållandet blev inte särskilt långlivat och tidigare i augusti berättade Haidar Juma på Instagram att han och Sara valt att gå skilda vägar.

”Sorry för att jag har varit dålig på att svara och uppdatera på sista tiden. Anledningen är att jag och S inte är tillsammans längre. Jag tycker det är väldigt tråkigt att det blev så här och jag ska försöka läka och bearbeta allt”, skrev han då.

Nu väljer Sara att ge sin version, detta under en frågestund på Instagram. En fråga lyder: ”Varför gjorde du och Haidar slut?”, varpå Sara svarar:

”Det kommer ni få se, jag lovar. Det har varit jobbigt för mig att inte få berätta allt, men det är så jäkla mycket som hänt efter också och jag har mått skit över allt. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag vill bara att ni ska veta sanningen utan att jag ska behöva skriva ut allt eller hänga ut någon”, skriver hon och tillägger:

”Det är svårt att outa allt utan att låta alla parter få prata eller finnas på plats, eller vad man säger.”

Kommer avslöjas mer i nya säsongen av Ex on the beach

Till en annan fråga skriver Sara att det kommer att avslöjas fler detaljer i nya säsongen av Ex on the beach som snart har premiär.

”Ja, det är därför jag inte gått ut med något än eller hängt ut någon. Jag vill inte behöva skriva ut allt utan vill att allt ska komma fram naturligt, så ser ni oss båda svara på det och hur vi reagerar”, skriver hon och fortsätter:

”Även fast vi redan hade gjort det innan vi klev in i huset så var jag fortfarande inte helt säker och fortfarande inte medveten eller visste om precis allt, vi båda bearbetade väldigt mycket där inne och var med om väldigt mycket i huset. Det var minst sagt smärtsamt. Jag har aldrig gråtit så mycket i tv förut, någonsin.”

”Tvingade honom att göra slut”

Enligt Sara tvingade hon Haidar att avslutade förhållandet. Hon skriver att hon förstår att det låter underligt, men att hon hade bestämt sig för det.

”I somras tog det slut. Jag tvingade honom att göra slut med mig, faktiskt hur sjukt det än låter. För det var det enda rätta att göra efter som som hänt. Nej jag var inte otrogen mot honom ifall ni tänker ”om Sara tvingade honom att göra slut med henne på grund av att det var det enda rätta så måste hon varit otrogen?”. Vet inte om någon tänkte så men om någon ens gjorde det så svarar jag direkt, nej jag var ej det”.

Hänt har sökt Haidar Juma.

LÄS OCKSÅ: Här skräms Linus Wahlgren i livesändning

LÄS OCKSÅ: William Stridh försvann från rampljuset – nu syns han i Max-reklamen

FOTO: Linus Hallsénius/Dplay