Bianca Ingrossos oro inför splittringen med Lovisa Worge

Lovisa Worge har börjat studera och därmed slutat som Bianca Ingrossos assistent.
I Wahlgrens värld berättar Bianca nu om den stora oron inför splittringen från bästa vännen.
– Jag kommer bli så ensam, säger hon.

Lovisa Worge har arbetat som Bianca Ingrossos assistent i flera år, och att de idag har blivit bästa vänner är det få som har missat. Vännerna har flertal gånger uttryckt sin starka kärlek till varandra, och trots att de spenderar flera timmar per dag ihop tröttnar de inte på varandras sällskap.

Men den kommande tiden kommer de att spendera betydligt mer tid isär. Lovisa har nämligen börjat studera en kandidat i företagsekonomi på Handelshögskolan i Stockholm, och Bianca har därmed varit tvungen att anställa en ny assistent. Men den stora förändringen har inte varit helt enkel för Bianca.

LÄS OCKSÅ: Jacobs första ord om exet Margaux förlovning

I Wahlgrens värld berättar hon nu om den stora oron hon kände inför att Lovisa skulle sluta.

"Jag är besatt"

Det är efter att Bianca och Lovisa har slagit sig ner för att prata om hur de ska förhålla sig till den nya personen som snart kommer att komma in i deras liv som Bianca berättar om sin stora ångest.

– Jag har sådan ångest, jag har sådan ångest, jag har sån ångest över att anställa en ny person. Hon ska alltså ta Lovisas roll. Lovisas Worge. Hon kom in och gjorde succé i mitt liv, säger hon innan hon fortsätter:

– Det här har inte jag sagt till Lovisa, men jag är fullkomligt besatt av henne. Jag måste prata med min psykolog om att jag är för besatt av Lovisa, det är ju inte mänskligt. Jag har ju haft the time of my life sen hon kom in i mitt liv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Biancas oro efter Lovisas beslut

Men det är inte bara att någon ska ta Lovisas plats som Bianca tycker känns jobbigt. Hon är nämligen också orolig för att hon själv kommer bli ersatt av någon annan i Lovisas liv.

– Jag är inte beredd på det här. Jag är inte redo. Jag kommer bli så ensam, säger hon innan hon fortsätter:

– Du kommer få nya kompisar på Handels, jag svär. Och så kommer du bli medbjuden på 1000 lyxresor varje vecka och bara "jag har inte tid".

I en synk berättar hon sedan om hur hon försökt övertala Lovisa till att stanna genom att erbjuda henne löneförhöjning och nya roller, men trots de lockande erbjudandena är Lovisa fast besluten att gå vidare.

– Vafan ska hon gå och plugga för? Vet ni hur många människor hon kommer lära känna när hon börjar plugga? Hur fan ska jag hantera det? Jag behöver ingen pojkvän, jag har ju Lovisa. Men nu ska Lovisa gå och så kommer säkert Phillipe dumpa mig. Vafan gör jag då? Jag måste typ ringa hennes mamma eller något. Nu räcker det.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos hårda uttalande efter pausen från Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om Benjamin Ingrossos sexrykte