Idol 2023 marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens egna ord om Benjamin Ingrossos sexrykte

02 feb, 2021 
Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso
Foto: TT
Benjamin Ingrosso sägs vara bra i sängen – något som han själv även bekräftat.
Nu väljer mamma Pernilla Wahlgren att kommentera ryktet.
– Det finns så mycket ego-män där ute i världen som bara är måna om sig själva, säger Pernilla i Wahlgren & Wistam.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

Benjamin Ingrossos, 23, kärleksliv är ständigt ett hett ämne. Under många års tid var han tillsammans med influncern Linnea Widmark. Men sedan relationen tog slut har han varit väldigt kryptisk kring vad som sker på kärleksfronten.

Benjamin Ingrosso om hur han är i sängen

Det har däremot figurerat ett rykte om att Benjamin ska vara ”en gud i sängen”. Detta är dessutom något som artisten själv kommenterat.

Recept.se Nyhetsbrev

Det var i en intervju i QX som Benjamin fick frågan gällande vilket som är det roligaste ryktet han hört om sig själv.

– Att jag är bra i sängen. Men det är i och för sig inte ett rykte. Jag vill att hon ska ha det bra, man måste ge henne en ”konsert” liksom, svarade då Benjamin.

Inte nog med att Benjamin sagt sitt gällande vad det sägs om hans sexuella kunskaper så har nu även mamma Pernilla Wahlgren, 52, kommenterat ämnet.

Annons

Pernilla Wahlgrens ord om sonens sexrykte

I ett nytt avsnitt av Wahlgren och Wistam väljer Sofia Wistam att ta upp Benjamins uttalande. Detta varpå Pernilla delar med sig av sina tankar efter att hört Benjamins svar på ryktet.

– Han tänker alltid musik, vad han än gör. Vad han än äter, till och med i sängen så tänker han musik. Hon ska få sig en konsert, det ska vara intro, vers, refräng och så sticket som bara wohoo. Vissa saker vill man inte veta men det där är ju lite gulligt, säger Pernilla.

Vidare påpekar Sofia att det är en speciell situation att Pernillas son har det ryktet och att det nu nått hans mamma. Pernilla medger att hon kanske inte hade velat höra det, samtidigt som hon ändå är stolt över sonens tankesätt.

– Men så kan man säga också att lite fint ändå att jag har en son som tycker att det är viktigt att ge en konsert till partnern. För det finns så mycket ego-män där ute i världen som bara är måna om sig själva och att de ska ha det bra. Och skiter fullständigt i partnern. Så har jag en son som tycker att det är viktigt att ge tjejen en konsert, good for him, good for her.

Annons
Annons