Jacob Liebermann om Margaux Dietz förlovning med Seán Canning

Margaux och Jacob

Margaux Dietz har förlovat sig med pojkvännen Seán Canning.
Nu uttalar sig exet Jacob Liebermann för första gången om relationen.

För snart två år sedan gifte sig Margaux Dietz, 30, och Jacob Liebermann, 34. Bröllopet kom att bli en rejält omtalad historia då många kändisar stod på gästlistan och ingen mindre än partiledaren Ebba Busch, 33, höll i ceremonin. Med under festligheterna var såklart även Jacob och Margaux son, Arnold, 3.

Men trots allt planerande och ståhej blev paret aldrig äkta makar. Eftersom Ebba Busch inte är vigselförrättare gifte sig inte Margaux och Jacob på papper – något som underlättade för dem när de endast månader senare valde att gå skilda vägar.

LÄS MER: Läkarnas dystra besked till gravida Carolina Gynning

”Det är ett ömsesidigt beslut och det här är något som vi verkligen skulle vilja att ni har respekt för”, skrev Margaux på sin blogg efter att hon och Jacob gjort slut.

Så är Jacob och Margaux relation idag

Det forna parets relation har gått upp och ner sedan uppbrottet för ett år sedan. Till en början fortsatte de vara vänner och umgås flitigt ihop med varandra och sonen, men med tiden insåg de att de behövde mer distans till varandra.

– Just exakt här och nu umgås jag och Margaux inte jättemycket. Jag tror också att det är naturligt, har Jacob Liebermann förklarat i Bathina Philipsons podd Bathina – en podcast.

Sommaren 2020 slutade exen följa varandra på Instagram och sedan dess har följarna inte fått se dem ihop.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jacob om Margaux relation med Emil

I juli avslöjade Margaux att hon hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Jacob. Den lycklige visade sig snart vara vännen Emil Ingemarsson, 27.

När Hänt kontaktade Jacob angående ex-flickvännens kärlekslycka verkade han genuint glad för hennes skull.

”Emil är en jättesnäll kille och om han gör Margaux lycklig är det såklart fantastiskt!”, skrev Jacob då.

Relationen med Emil Ingemarsson blev dock inte långvarig och redan ett par månader senare avslöjade Margaux Dietz att de gjort slut.

Första orden om Margaux förlovningslycka

Trots flera kärlekskrascher i bagaget har Youtube-profilen inte gett upp hoppet. I januari avslöjade Margaux att hon har en ny pojkvän vid namn Seán Canning, 30.

Seán och Margaux hade varit ett par i knappt ett par månader när pojkvännen gick ner på knä och friade i veckan.

Margaux Dietz är såklart överlycklig – men hur känner egentligen hennes ex-pojkvän Jacob Liebermann? Nu bryter han tystnaden om Margaux förlovning med Seán Canning.

”Kul! Hoppas att man får gå på bröllop snart då”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Margaux om verkliga orsaken till uppbrottet från Jacob

LÄS OCKSÅ: 5 saker du inte visste om Margaux pojkvän Seán

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram