LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz om verkliga orsaken till uppbrottet från Jacob

10 maj, 2020 
Jacob och Margaux Dietz
Margaux Dietz och Jacob Liebermann gick skilda vägar i höstas.
Nu avslöjar Youtube-profilen den verkliga orsaken till att förhållandet tog slut.
– Det hade inte riktigt jag och Jacob, säger hon.
Annons
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna härBrand logo
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna här

Det har varit ett händelserikt år för Youtube-profilen Margaux Dietz, 29, del. I april förra året gifte hon sig med pojkvännen Jacob Liebermann, 34, som hon har sonen Arnold, 3, tillsammans med. Ett par månader efter bröllopet avslöjade paret att de bestämt sig för att göra slut och separera.

Efter uppbrottet har Jacob och Margaux fortsatt vara vänner och hållit sams för sonens skull. Men att komma överens med sitt ex är inte alltid det lättaste, vilket Margaux berättade i ett inlägg på sin blogg tidigare i år.

”Precis som alla andra har vi bråk i vågor om alltifrån uppfostran, till att byta dagar med Arnold. Det här är INTE lätt och man får verkligen påminna sig om att lösa saker för Arnolds skull och bara tänka på vad som är bäst för honom”, skrev hon då.

Jacob och Margaux relation

Jacob Liebermann och Margaux Dietz har tidigare varit kollegor men förra veckan avslöjade Youtube-profilen att Jacob inte längre är anställd i hennes bolag. Hon förklarade då att läget mellan dem har förändrats.

Annons

”Det är dags att gå vidare på jobbfronten. Fastän det har fungerat bra så känns det som att vi ska fokusera på att hålla ihop privatlivet och inte ha fler utmaningar”, skrev hon i ett inlägg vid tillfället.

Trots att det går upp och ner i relationen verkar det ändå som att Margaux och Jacob för det mesta lyckas hålla sams. I april gästade Margaux Jacobs podcast Fundamentalt.

”Idag har jag lovat Jacob att gästa hans podd Fundamental”, skrev hon då glatt.

Därför tog förhållandet slut

Uppenbarligen är det inte någon osämja som ligger bakom beslutet, men Margaux har ändå varit ganska förtegen med detaljer kring uppbrottet från Jacob.

När hon i veckan gästade Bathina Philipsons, 41, podcast Bathina – en podcast gav hon lyssnarna en mer ingående förklaring av vad det egentligen var som hände mellan henne och ex-pojkvännen.

– Den här gången så var det mer… jag tror att attraktionen till varandra var helt liksom… ja. Vi var bara inte kära i varandra över huvud taget. Ingenting liksom. Det var som två kompisar som bodde under samma tak, säger hon i podden.

Margaux Dietz berättar vidare att hon aldrig har sett sina föräldrar pussa varandra och att hon gärna skulle vilja vara i ett förhållande där man är mer närgångna och intima med varandra.

– Jag vill ha ett passionerat förhållande och det hade inte riktigt jag och Jacob, säger hon i podden.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons