Margaux Dietz skarpa markering mot Jacob Liebermann

Margaux Dietz och Jacob

Margaux Dietz och Jacob Liebermann gjorde slut i höstas, och det verkar inte som att de är på väg att hitta tillbaka till varandra. Åtminstone inte om man ser till deras senaste tydliga markering mot varandra.

Våren 2019 gifte sig influencern Margaux Dietz och civilekonomen Jacob Liebermann. Sedan har det varit struligt mellan de två som också har ett barn tillsammans, sonen Arnold. Några månader efter giftermålet avslöjade paret att de valt att göra slut och separera.

De fortsatte vara vänner för sitt barns skull, vilket inte var helt problemfritt. Det vittnade Margaux Dietz om i sin blogg tidigare i år.

”Precis som alla andra har vi bråk i vågor om alltifrån uppfostran, till att byta dagar med Arnold. Det här är INTE lätt och man får verkligen påminna sig om att lösa saker för Arnolds skull och bara tänka på vad som är bäst för honom”, skrev hon i inlägget.

Därför tog det slut

De fortsatte dock synas tillsammans rätt så flitigt och Jacob Liebermann fortsatte ett tag att vara anställd på Margaux Dietz bolag fram till slutet av april. Då skrev hon så här på sin blogg:

”Det är dags att gå vidare på jobbfronten. Fastän det har fungerat bra så känns det som att vi ska fokusera på att hålla ihop privatlivet och inte ha fler utmaningar”, skrev hon i ett inlägg vid tillfället.

Jacob Liebermann har också uttalat sig om relationen med exet. I maj i år ställde han upp på en intervju i podcasten Bathina – en podcast som göras av I Bathina Philipsons. 

– Just exakt här och nu umgås jag och Margaux inte jättemycket. Jag tror också att det är naturligt. Det känns på ett sätt ganska skönt att vi får lite distans till varandra, säger han i podcasten.

I samma podcast, fast i ett annat avsnitt, tog Margaux Dietz bladet från munnen och berättade om varför de gjorde slut:

– Den här gången så var det mer… jag tror att attraktionen till varandra var helt liksom… ja. Vi var bara inte kära i varandra över huvud taget. Ingenting liksom. Det var som två kompisar som bodde under samma tak, säger hon i podden.

Hårda markeringen

Nu verkar det som att distansen mellan det före detta paret har blivit ännu större – och kanske är de inte ens kompisar som bor under olika tak. Det är nämligen så att de har slutat följa varandra på Instagram, vilket naturligtvis är en tydlig markering exen emellan.

Det verkar dock inte gå någon nöd på Marqaux Dietz om man ser till hennes Instagram. Där lägger hon upp härliga semesterbilder från den franska Rivieran. Och Jacob Liebermann verkar också njuta av sommaren, men hemma i Sverige.

Bild: TT