Gravida Carolina Gynnings avslöjande om namnvalet till dottern

Viktor Philipson och Carolina Gynning

Foto: TT

Carolina Gynning och Viktor Philipson väntar en flicka.
Nu berättar konstnären och tv-profilen om tankarna kring vad dottern ska heta – samt de olika känslor paret har för namnbeslutet.

Carolina Gynning, 41, och Viktor Philipson, 34, väntar sitt första gemensamma barn. Det var i januari som paret avslöjade den stora nyheten på sociala medier. Sedan dess har Carolina flitigt delat med sig av uppdateringar gällande graviditeten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolina Gynning väntar ytterligare en dotter

Carolina har sedan en tidigare relation med exet Alexander Lydecker två döttrar – Alicia, 8, och Adele, 6. Under tisdagen kom Carolina med en stor nyhet, det står nu nämligen klart att familjens nya tillskott blir ytterligare en flicka. När Carolina avslöjade könet på bebisen i podcasten Berg & Gynning – Hittar sig själva berättade hon att magkänslan redan hade sagt att det var en tjej.

– Jag fick en sån där 3D-bild du vet, och jag tyckte på den bilden att jag kunde se att det var en tjej. Alltså nu inbillar man sig väl också för att man har fått reda på könet men jag tyckte att det såg tjejigt ut på något sätt, säger Carolina.

Viktor Philipsons tvivel över namnförslaget

LÄS MER: Gravida Carolina Gynning om döttrarnas oro

I samma avsnitt berättar podcast-kollegan Carina Berg, 43, att hon njuter av att känna sin bebis sparkar i magen. Detta varpå Carolina förklarar att hon inte känner av det på samma sätt.

– Jag är bara halva tiden så jag är i vecka 20 och jag känner mer väldigt sällan för min moderkaka ligger i framvägg, så jag känner jättelite. Men det jag känner är sånna där fjärilsfladder. Det är oftast när jag går och lägger mig och så lägger jag mig på ena sidan och då känner jag hur det fladdrar till, säger Carolina.

Carina som är några veckor längre fram i sin graviditet än Carolina har redan nu bestämt sig för ett namn till sin dotter. När hon sedan frågar Carolina erkänner även hon hur parets tankar kring namnval sett ut.

– Ja vi har också två namn. Jag tror att jag har ett namn och Nishti (Viktor reds.anm) har ett namn. Så vi får slå varandra på käften och den som vinner, det namnet blir det.

Paret verkar alltså inte enade om namnbeslutet i nuläget så vems förslag som vinner återstår att se.

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikaels plötsliga avslöjande om relationen med Lotta Engberg

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Charlotte Perrellis familj från Melodifestivalen

Senaste nytt