Carolina Gynning om döttrarna Adele och Alicias oro efter insjuknandet

Carolina Gynning

Foto: TT

Carolina Gynning mår inte toppen under sin tredje graviditet.
Nu berättar hon om döttrarnas oro efter att byrit ihop framför dem.
– Det blir lite farligt det där, säger hon i Berg & Gynning – Hittar sig själva.

Carolina Gynning, 41, är gravid med sitt tredje barn. Efter att återförenats med pojkvännen Viktor Philipson, 34, kunde paret avslöja den stora glädjenyheten på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sedan dess har många av Carolinas uppdateringar handlat om just graviditeten. Hittills har vägen till tre barn inte varit en dans på rosor utan Carolina har bland annat berättat att hon drabbades av missfall innan hon blev gravid med bebisen som nu ligger i hennes mage.

Carolina Gynnings sjukdomskamp under graviditeten

LÄS MER: Oliver Ingrossos okända karriär bakom rampljuset

Carolina är nu halva graviditeten gången men dagarna har inte bara bestått av glädje senaste tiden. Tidigare har Carolina Gynning nämligen berättat att hon fått problem med urinvägsinfektioner.

– Jag fick tillbaka urinvägsinfektionen varpå sköterskan sa så här att ”nej nu kan vi inte bara ge ett nytt penicillin och du är gravid och la la la”. Så vi får göra så att vi får ta en odling, va fan här sitter jag och har ont när jag kissar och kan inte sova, sa Carolina då i podcasten Berg & Gynning – Hittar sig själva.

I ett nytt avsnitt av podcasten visar sig Carolinas bekymmer fortsätta. En ny insikt som konstnären och tv-profilen gjort är att hennes humör svajar rejält.

– Jag har fullkomligt brutit ihop i veckan. Jag visade precis Berg ett litet klipp här från en bildfärd där jag fullkomligt bryter ihop, säger Carolina och fortsätter:

– Grejen är så här att jag fick ju då det är brytet tillslut efter den här färden. Känner du igen dig i det här att man kan gå från att vara så jävla glad till att storgråta?

Döttrarnas oro efter händelsen

Kollegan Carina Berg, 42, som även hon väntar sitt tredje barn, känner fullt igen sig i humörsvängningarna. Efter att fått sett klippet där Carolina bryter ihop totalt frågar Carina hur Carolinas döttrar Adele, 6, och Alicia, 8, tar det hela.

– Jag tror att de börjar vänja sig i den här graviditeten lite att mamma är tossig. Det var hon redan innan graviditeten och nu i det här med alla hormon-påslag så är det ännu värre, säger Carolina och fortsätter:

– Det är gulligt ändå att de blir så bekymrade. Man tänker ju inte på det men om man pratar med en kompis så säger man ”jag har så jävla ont det känns som att jag ska dö” av då urinvägsinfektion. Då hör man de säga ”Mamma hur mår du?”. Det blir lite farligt det där, man får tänka på vad man säger.

LÄS OCKSÅ: Märkliga detaljerna i nya bilderna på gravida prinsessan Sofia

LÄS OCKSÅ: Anders Pihlblads familjelycka – starka händelsen med mamman