Gravida Carolina Gynning och Carina Berg avslöjar könen på barnen

Carolina Gynning och Carina Berg

FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT, Eero Hannukainen/TT

Carina Berg och Carolina Gynning väntar sina tredje barn.
Nu avslöjar de båda vad det är för kön på bebisarna som ligger i deras magar.

Det var i slutet av oktober som makarna Carina Berg och Erik Berg avslöjade att de väntar sitt andra gemensamma barn. Sedan tidigare har de tillsammans sonen Otto, 1, och Carina är även mamma till sonen Holger, 11.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carina har tidigare berättat att den tredje graviditeten inte var planerad. Efter att genomgått en lång kamp för att bli gravid med sonen Otto så hade Carina inte kunnat ana hur snabbt det skulle gå att bli gravid denna gång.

LÄS MER: Linnea Widmarks vädjan till följarna efter upptäckten

Bara några veckor efter att Carina avslöjade den stora bebislyckan så delade även bästa vännen och kollegan Carolina Gynning med sig av en stor nyhet. Även hon väntar sitt tredje barn, detta tillsammans med kärleken Viktor Philipson.

Carina Berg och Carolina Gynning avslöjar könen

I ett nytt avsnitt av podcasten Berg & Gynning – Hittar sig själva har det nu blivit dags att avslöja vad det är för kön på bebisarna som ligger i deras magar. För att göra avslöjandet mer spännande har duon fixat tårtor där färgen på fyllningen ska avslöja huruvida det är en flicka eller en pojke.

– Det kommer en flicka. En bebisflicka. Jag har ju två killar och en ungdom. Jag ska få en liten flicka berättade tårtan, säger Carina och fortsätter:

– Nu när jag fick veta här genom tårtan att jag får en flicka då känner jag mig väldigt nöjd med hela mitt liv.

När det blivit dags för Carolina visar sig duon ha svårt att tolka tårtans fyllning men till slut har de ett svar.

– Det är en tjej. Fattar du att vi ska få varsin tjej. Gynning och Berg. Det är så skönt nu, när vi kommer känna oss för gamla för podden, då tar de här över, säger Carolina.

– Jag älskar våra flickor, det är 15 veckor mellan våra flickor, säger Carina.

Carina Bergs nya barnbesked efter avslöjandet

Carolina som sedan tidigare har två döttrar väntar nu alltså sin tredje tjej. Om hon kan tänka sig att skaffa fler barn verkar i nuläget oklart medan Carina är fast bestämd vid att detta blir den sista graviditeten.

– Jag känner mig klar nu. Jag sa faktiskt det till Erik härom dagen att jag tror vi stänger fabriken sen. Jag tror det går av sig själv när man är 43, det är en självstängande mekanism här nere i mitt eget kön, säger Carina.

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs krav på Nyhetsmorgon – därför vägrade hon svara Jenny

LÄS OCKSÅ: Därför har Joakim och Jonna Lundell ett öppet förhållande

FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT, Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt