Lotta Engbergs krav på Nyhetsmorgon – därför vägrade hon svara Jenny

Innan Lotta Engberg medverkade i Nyhetsmorgon ställde hon ett krav – som Jenny Strömstedt nu avslöjar.

Det var i slutet av sommaren 2020 som programledaren Lotta Engberg och TV4-profilen Mikael ”Soldoktorn” Sandström gick ut offentligt med att de var ett par – efter en längre tid av spekulationer och öppet flirtande.

Sedan dess har allt gått fort och nyligen gick paret ut med beskedet att de köpt ett hus tillsammans, för att slippa ha ett distansförhållande.

Till Expressen sa Mikael att huset ligger i Göteborg.

– Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det... och flytta till Göteborg, säger Mikael Sandström.

– Vi har faktiskt köpt ett hus.

Huset i Hallstahammar köpte tv-doktorn för mer än tio år sedan efter att han hittat det på hemnet. Enligt Booli betalade han då 3,8 miljoner kronor.Huset är stort och lyxigt med sex rum fördelat på 369 kvadratmeter, och de har bland annat en lyxig inomhuspool.

Den kommande flytten innebär att tv-doktorn alltså lämnar sitt hus i Hallstahammar där han bott en längre tid. Exakt vart i Göteborg paret nu ska flytta har inte avslöjats ännu.

Kravet till Jenny Strömstedt

I premiäravsnittet av TV4:s Tillsammans med Strömstedts medverkar av Lotta och Mikael. Programmet går ut på att Niklas och Jenny Strömstedt pratar kärlek och relationer med olika kändispar och hur de löser sin vardag och problem de stöter på.

I programmet berättar Jenny att Lotta ställde ett krav innan deras senaste intervju.

– Sist jag träffade Lotta i Nyhetsmorgon så sa hon att jag inte fick ställa några frågor om Mikael, säger Jenny varpå Lotta erkänner:

– Nej, gör inte det, jag blir så himla generad fortfarande, säger hon.

Avsnittet med paret spelades in för ungefär en månad sedan och sänds den 18 februari.

LÄS OCKSÅ: Julia Bergman avslöjar nyfödda dotterns ovanliga namn

Senaste nytt