LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Bergman avslöjar nyfödda dotterns ovanliga namn

15 feb, 2021 
Julia Bergman
Foto: Instagram/TT
Häromveckan födde Julia Bergman sitt tredje barn.
Nu avslöjar hon för första gången vad den lilla flickan ska heta.
”Nu är det helt bestämt”, skriver Julia på Instagram.
Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamnBrand logo
Svenska kändisars val av unika barnnamn

Julia Bergman, 25, och sonen Milan, 6, tog det svenska folket med storm när de medverkade i tv-serien Unga mammor. Sedan kamerorna slocknade har vi istället kunnat följa Julia och hennes familj via sociala medier. Idag är hon en framgångsrik influencer och mycket har skett på familjefronten under de senaste åren.

Julia Bergman har blivit mamma till sitt tredje barn

TV3-profilen fann härom året kärleken i hockeyspelaren Dennis Everberg, 29. I april 2019 blev de föräldrar till sitt första gemensamma barn, dottern Zelda, 1, och i somras avslöjade Julia att paret väntade sitt andra gemensamma barn.

I början på februari var det dags, familjens nya tillskott gjorde entré och lyckan var total. Paret bestämde sig denna gång för att inte ta reda på bebisen kön, utan lät det hela bli en överraskning.

”Godmorgon från oss. Välkommen till världen vår lilla tjej”, skrev Julia sedan när hon avslöjade att bebisen var född.

Annons

Ovanliga namnvalet för nyfödda dottern

Sedan dess har många följare undrat vad flickan ska få för namn men Julia har valt att hålla på avslöjandet ett bra tag. I ett tidigare meddelande till Hänt berättade Julia däremot att paret var enade om namnbeslutet.

”Tack allt har gått bra. Vi är nästan säkra”, skrev då Julia.

Nu har Julia delat med sig av den nyfödda dotterns namn. Det är till ett videoklipp som hon skriver ut namnet för första gången.

”Så många som frågat om hennes namn och nu är det helt bestämt. Säg hej till ILSE och vår sjätte familjemedlem”, skriver Julia.

Annons