Julia Bergman och pojkvännen Dennis Everberg har blivit föräldrar igen

Julia Bergman

Julia Bergman och Dennis Everberg har fått tillökning i familjen.
Nu avslöjar Unga mammor-profilen den glada nyheten i ett inlägg på Instagram – och lyckan är total!
”Välkommen till världen vår lilla tjej”, skriver hon.

Julia Bergman, 25, blev en populär profil i tv-serien Unga mammor. I programmet fick tittarna följa hennes och sonen Milans, 6, vardag. Radarparets stora succé ledde bland annat till att de fick sin egen show Julia & Milan, men efter att lillasyster Zelda kom till världen fick programmet helt enkelt byta namn till Julia, Milan & Zelda.

LÄS MER: Julia försvarar Samir – efter hatet

Julia är sedan flera år tillbaka ihop med hockeyproffset Dennis Everberg, 28, som spelar för det skånska laget Rögle BK. Det var efter att Julia fann kärleken i honom som familjen utökades. I april 2019 blev paret nämligen föräldrar till sitt första gemensamma barn, dottern Zelda.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Graviditeten med tredje barnet

I augusti gick paret ut med den glädjande nyheten att de väntar ytterligare ett barn. Nyheten avslöjades i ett inlägg på Instagram och på bilden syntes Julia med huvudet över toaletten medan Dennis glatt höll upp ett positivt graviditetstest.

”Om ni undrar vad jag haft för mig hela sommaren så har jag tillbringat väldigt mycket tid här inne”, skrev Julia då till sin bild på Instagram där hon hukade sig över toaletten.

Sedan dess har man kunnat följa Julias graviditet vecka för vecka på hennes egna Youtube-kanal och på hennes Instagram-konto. Man har även sett till henne i Gravid vecka för vecka – där flera kända ansikten också figurerar. Penny Parnevik är en av dem som också medverkat i den populära Youtube-serien.

Julia och Dennis har fått en dotter

Julias tidigare graviditeter har skiljt sig mycket från denna graviditet. Bland annat har hon mått sämre än tidigare och som alla andra småbarnsföräldrar har hon behövt vabba mycket. Men det finns en viktig detalj som verkligen skiljer sig från de andra graviditeterna – hon har nämligen valt att inte ta reda på bebisens kön.

– Vi har bestämt oss för att inte ta reda på könet den här gången. I början så kände jag att shit jag vet inte om jag kommer klara det, jag måste typ verkligen veta. Jag har för mycket kontrollbehov för mitt eget bästa. Men sen tänkte jag att det här kan bli en bra övning, att bara släppa det, har hon tidigare sagt i en video på Youtube.

Men nu när barnet har kommit till världen kan hon glatt visa upp att det var en liten flicka som har legat och grott inne i hennes mage. Det är i ett inlägg på Instagram som Julia Bergman nu avslöjar den glada nyheten!

”Godmorgon från oss. Välkommen till världen vår lilla tjej”, skriver hon till ett bildspel på dottern.

LÄS OCKSÅ: Julia Bergmans sjukdomsbesked – berättar om sonen Milans oro

LÄS OCKSÅ: Julia Bergmans kärleksförklaring till sonen Milan

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Senaste nytt