Milans första ord om Julia Bergmans gravidlycka

Julia Bergman och Milan

TT
Julia Bergman väntar sitt tredje barn.
Nu delar tv-profilens son Milan med sig av sina första ord om att bli storebror igen.
503 Service Unavailable

Julia Bergman, 25, blev en populär profil i tv-serien Unga mammor. I programmet fick tittarna följa hennes och sonen Milans, 6, vardag. Radarparets stora succé ledde bland annat till att de fick sin egen show Julia & Milan, men efter att storken varit på besök ännu en gång bytte programmet namn till Julia, Milan & Zelda.

Julia är gravid för tredje gången

Det var efter att Julia fann kärleken i pojkvännen Dennis Everberg som familjen utökades. I april 2019 blev paret föräldrar till sitt första gemensamma barn, dotter Zelda.

Sedan tv-programmets slut har familjen delat med sig av uppdateringar från sitt liv på sociala medier. Julia driver nämligen ett stort Instagram-konto och dessutom en Youtube-kanal där följarna kan hänga med i familjens vardag.

I augusti kom paret med en glädjande nyhet – de väntar ytterligare ett barn. Julia är nu gravid med nummer tre, något som de avslöjade genom ett inlägg på Instagram. På bilden syntes Julia med huvudet över toaletten medan Dennis glatt höll upp ett positivt graviditettest.

Sedan dess har följarna fått hänga med i Julias graviditet. Efter avslöjandet var det många som hoppades på att få se Julias gravidmage, men just då hade bebisen inte hunnit växa så pass mycket att Julia ansåg att det var något att visa upp.

Milans första efter bebisbeskedet

Men veckorna tickar på och sedan dess har mycket skett. I en ny video på Youtube- visar nu Julia glatt upp kulan och tittarna får dessutom hänga med Julia när hon kommer ut från ett ultraljudsbesök.

– Vi har bestämt oss för att inte ta reda på könet den här gången. I början så kände jag att shit jag vet inte om jag kommer klara det, jag måste typ verkligen veta. Jag har för mycket kontrollbehov för mitt eget bästa. Men sen tänkte jag att det här kan bli en bra övning, att bara släppa det. För det är inget jag kan påverka eller göra något åt. Dessutom spelar det absolut ingen roll, säger Julia.

I samma video delar även Milan med sig av första orden kring att bli storebror för andra gången.

– Ska det bli roligt att få en lillebror eller lillasyster?, frågar Julia sonen.

– Jag är rädd för bebisar, svarar Milan och springer ifrån Julia som försöker visa upp magen.

LÄS OCKSÅ: Gravida Julia Bergman visar nya hårförändringen