Gravida Julia Bergman visar nya hårförändringen

Julia Bergman i ny frisyr

Eero Hannukainen/TT, Instagram

Tv-profilen Julia Bergman är gravid med sitt tredje barn som väntas komma i mars 2021. Nu har hon gjort en förändring som kan vara välbehövd inför livet som trebarnsmamma.

– Det känns ovant men skönt, skriver hon på Instagram.

Influencern och tv-profilen Julia Bergman, 25, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i succéprogrammet Unga mammor på TV3. Det var hon och sonen Milan, 6, som under fyra säsonger charmade tittarna med deras lekfulla och kärleksfulla relation.

Tack vare serien blev Julia hela Sveriges älsklingsmamma och sedan dess har hon och sonen varit nominerade till ”Årets tv-personligheter” på Kristallengalan och Julia har blivit utnämnd till ”Årets lekfullaste mamma” av tidningen Mama.

Efter succén fick radarparet den alldeles egna serien Julia & Milan på Viafree och i våras var de tillbaka med en andra säsong, där tittarna även fick lära känna nytillskottet Zelda, 1. I och med Zeldas medverkan fick serien byta namn till att istället gå under titeln Julia & Milan & Zelda.

Gravid med tredje barnet

Julia är sedan flera år ihop med hockeyproffset Dennis Everberg, 28, som spelar för det skånska laget Rögle BK. Tillsammans med honom har hon dottern Zelda och nu ska de bli föräldrar igen då familjen väntar tillökning och Julia är gravid i vecka 21. Det är ännu oklart om det blir en flicka eller en pojke, men det verkar som att influencern snart kommer att släppa den bomben.

Nu när ungefär halva graviditeten passerat har Julia bestämt sig för att göra en förändring rent utseendemässigt. Hon tänker att det är fräscht med en ny ”look” inför förlossningen och kanske har förändringen även att göra med att det blir lättare av rent praktiska skäl.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Utseendeförändringen

Instagram lägger den blivande trebarnsmamman nu upp en bild där hon poserar framför kameran i en helt ny frisyr. Hennes hår är ljusare än innan men framför allt mycket kortare.

”Jag var ju då hos frisören igår.. Så kort hår har jag inte haft på huuuuur många år som helst!!! Det känns ovant men väldigt skönt att bli av med allt hår som förstörts av mina senaste graviditeter...”, skriver hon nu på Instagram.

Julia Bergman får mycket beröm från sina följare angående den nya frisyren och som vanligt svämmar även kommentarer in om hur fin hon är och vilka fina kläder hon har.

”Alltid lika fin!”, skriver en följare

”Lika fin som alltid gumman”, skriver en annan.

”Så himla fin tröja!! Var har du köpt den?”, skriver en tredje.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, InstagramS