Julia Bergmans nya ord om graviditeten: ”Tyvärr inte mycket att visa”

En vecka har gått sedan "Unga mammor"-profilen Julia Bergman och pojkvännen Dennis Everberg avslöjade att de väntar sitt andra barn.
Nu öppnar hon upp om graviditeten efter följarnas önskan.
"Tyvärr", skriver hon.

Tv-profilen Julia Bergman, 25, har synts till i flera säsonger av Unga mammor på TV3 och blev tillsammans med sonen Milan en riktig tittarfavorit. Radarparets stora succé ledde bland annat till att de fick sin egen show Julia & Milan, men efter att storken varit på besök ännu en gång bytte programmet namn till Julia, Milan & Zelda. Sedan dess har man fått följa familjens liv och vardag, och precis som Julia själv har tittarna förälskat sig i de två barnen. Men till allas stora lycka avslöjade Julia häromveckan att hon nu ska bli trebarnsmamma.

Barnbeskedet

Det var i ett inlägg på Instagram som Julia gick ut med den stora nyheten att de skulle bli ännu en till i familjen. Under en bild på när hon sitter vid toaletten för att spy, medan pojkvännen Dennis Everberg håller upp ett positivt graviditetstest till kameran, skrev hon:

“FAMILJEN EXPANDERAR. Om ni undrar vad jag haft för mig hela sommaren så har jag tillbringat väldigt mycket tid här inne. Om allt går som det ska så ska Milan och Zelda få ett syskon i februari och vi är så glada.”

Och glädjen i kommentarsfältet var enorm. Tusentals hälsningar och gratulationer haglade in, och bland alla som ville skicka sin kärlek till paret kunde man även se välkända namn som Kenza Zouiten och Sanne Josefsson.

Julias nya ord om graviditeten

Men då Julia har hundratusentals följare på sina sociala kanaler är det många som är nyfikna på hennes graviditet, och i ett inlägg på Instagram uppdaterar hon nu sina följare om hur det går. I klädd en leopardklänning snurrar hon runt och visar upp den näst intill obefintliga magen för kameran till låten Tills mitt hjärta går under och skriver:

“Idag går vi in i vecka 17 och det är sååå många som önskar magbilder, även om den börjar växa så är där tyvärr inte mycket att visa ännu även om jag önskar det. Men just nu är den stor som ett päron och kan höra ljud som kommer utanför magen.”
Hon fortsätter.
“Nu när barnen börjar förskolan och jag kan börja jobba ordentligt igen så tänkte jag spela in lite gravid vecka för vecka på min youtubekanal, vad tror ni om det?” 
Och i kommentarsfältet är det ingen tvekan om vad folk tycker om den idén.
“Så kul att följa din graviditet. Gravidmagar är ju så fina och kroppen är så cool, tänk vad den klarar!”, skriver en.
“Vore jättekul att få följa dig!”, skriver en annan.