TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Bergmans nya ord om graviditeten: ”Tyvärr inte mycket att visa”

30 aug, 2020 
AvLovisa Ström
En vecka har gått sedan "Unga mammor"-profilen Julia Bergman och pojkvännen Dennis Everberg avslöjade att de väntar sitt andra barn.
Nu öppnar hon upp om graviditeten efter följarnas önskan.
"Tyvärr", skriver hon.
Annons

Allt om Julia BergmanBrand logo
Allt om Julia Bergman

Tv-profilen Julia Bergman, 25, har synts till i flera säsonger av Unga mammor på TV3 och blev tillsammans med sonen Milan en riktig tittarfavorit. Radarparets stora succé ledde bland annat till att de fick sin egen show Julia & Milan, men efter att storken varit på besök ännu en gång bytte programmet namn till Julia, Milan & Zelda. Sedan dess har man fått följa familjens liv och vardag, och precis som Julia själv har tittarna förälskat sig i de två barnen. Men till allas stora lycka avslöjade Julia häromveckan att hon nu ska bli trebarnsmamma.

Barnbeskedet

Det var i ett inlägg på Instagram som Julia gick ut med den stora nyheten att de skulle bli ännu en till i familjen. Under en bild på när hon sitter vid toaletten för att spy, medan pojkvännen Dennis Everberg håller upp ett positivt graviditetstest till kameran, skrev hon:

“FAMILJEN EXPANDERAR. Om ni undrar vad jag haft för mig hela sommaren så har jag tillbringat väldigt mycket tid här inne. Om allt går som det ska så ska Milan och Zelda få ett syskon i februari och vi är så glada.”

Annons

Och glädjen i kommentarsfältet var enorm. Tusentals hälsningar och gratulationer haglade in, och bland alla som ville skicka sin kärlek till paret kunde man även se välkända namn som Kenza Zouiten och Sanne Josefsson.

Julias nya ord om graviditeten

Men då Julia har hundratusentals följare på sina sociala kanaler är det många som är nyfikna på hennes graviditet, och i ett inlägg på Instagram uppdaterar hon nu sina följare om hur det går. I klädd en leopardklänning snurrar hon runt och visar upp den näst intill obefintliga magen för kameran till låten Tills mitt hjärta går under och skriver:

Annons