Julia Bergman om Milans reaktion efter nya gravidavslöjandet

Julia Bergman om 6-årige sonen Milans oväntade reaktion efter nya gravidavslöjandet
Tv-profilen Julia Bergman och hennes kärlek Dennis Everberg väntar sitt tredje barn. Men reaktionen från sin äldsta son Milan blev en aning oväntad efter att Julia förklarat att han skulle få ett syskon till.
Annons

Julia Bergman, 25, och sonen Milan, 6, medverkade i den allra första säsongen av Unga mammor på TV3 och Viafree, och snabbt blev duon en favorit hos tittarna. Efter fyra säsonger i programmet hoppade Julia och Milan av serien, för att kort där efter få sin egna serie på samma kanal, Julia & Milan.

Annons

I serien kunde tittarna också se hur Julia Bergman träffade sin stora kärlek Dennis Everberg, 28, och i april 2019 blev Dennis och Julia föräldrar åt dottern Zelda. Där efter fick succéserien Julia & Milan ett nytt namn, Julia, Milan och Zelda.

Julia Bergman väntar sitt tredje barn

Zelda har hunnit fylla ett år, och under söndagen delade Julia och Dennis med sig av den glada nyheten att familjen växer!

Annons

”Om allt går som det ska så ska Milan och Zelda få ett syskon i februari och vi är så glada”, berättar de i ett inlägg på Instagram.

I en frågestund på sin Instagram story berättar Julia nu mer om graviditeten.

Helt galet underbart. Det känns som att det inte skulle vara på något annat sätt. Tänk att jag förhoppningsvis blir trebarnsmamma vid 25-års ålder. Wow, min familj, så tacksam!”, skriver Julia efter att hon fått frågan om hur det känns att få ännu ett barn.

Att Julia och Dennis ville ha fler än två barn har det vetat sedan länge.

Ja det var planerat, vi tänkte egentligen vänta till vi flyttat in och stressen lagt sig med vi vet ju liksom hur man gör barn så det var absolut planerat”, skriver Julia på sin Instagram story och fortsätter:

Annons

Vi har varit väldigt överens om att vi ville ha tätt mellan barnen redan innan Zelda kom”.

Förutom att baka en bebis håller familjen just nu också på att renovera sin nyköpta villa, och ska vilken dag som helst flytta in.

Milans reaktion på Julia Bergmans nya graviditet

Men om det blir tre eller fyra barn får framtiden avgöra, eller mer korrekt, får det den lilla som nu ligger i Julia Bergmans mage avgöra.

Har sagt 3 eller 4 men tänker att denna i magen nog kommer att få avgöra det när den kommer. När jag mådde som sämst i graviditeten så sa jag”aldrig mer” meeen man vet ju aldrig. Det är liksom nästan redan glömt nu”, förklarar Julia.

En av hennes följare undrar också hur Milan reagerade på att han ska få ännu ett syskon, en reaktion som till en början var en aning oväntad.

Annons

Hahahaha hans första reaktion när vi sa att han skulle få en till lillebror eller lillasyster var ”neeeej” men sen började han skratta och klappa sig lite på magen.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…