Samir Badran och Julia Sundquist sätter ned foten – efter hatet

Samir Badran & Julia Sundqvist

På senare tid har Samir Badran tagit ett steg tillbaka från det offentliga livet och istället lagt sitt fokus på annat.
Men efter förändringen har det kommit en hel del hat.
Nu sätter han ner foten och backas av flickvännen Julia Sundqvist.

Samir Badran slog igenom som tittarfavorit i Paradise hotel 2014. Sedan dess har han gjort en minst sagt imponerande resa där han bland annat har turnerat Sverige runt med den populära duon Samir & Viktor. Men det är inte bara på karriärfronten som det har gått bra för den tidigare realityprofilen. Även kärlekslivet har nått stora framgångar.

Idag är Samir nämligen tillsammans med den stora kärleken Julia Sundquist, och för ett år sedan tog de även det stora beslutet att dela resten av sina liv med varandra. Men i samband med att Samir har valt att satsa på livet tillsammans med Julia har han även tagit ett steg tillbaka från offentligheten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför försvann Samir från rampljuset

LÄS MER: Sigrids starka ord om familjelyckan med Robin

Det var under 2018 som Samir kraschade ordentligt. Livsstilen som han länge hade haft visade sig längre inte vara hållbar, och stjärnan gick därför in i väggen. Sedan dess har han hållit betydligt lägre profil på sociala medier, och han har dessutom valt att dra ner tempot på allt jobb. I en intervju med Aftonbladet berättar han om sitt beslut.

– Sociala medier-världen är alltid en kamp om den som ska vara högst uppe på toppen. Jag tröttnade. Efter att jag själv strävat så länge efter det här: ”Jag vill hamna på toppen, jag vill bli bäst”, så kände jag att jag inte fann någon glädje i att klättra mer, förklarar han.

Dessutom har han lämnat reality-världen bakom sig och istället börjat studera till fastighetsmäklare. Utöver det har han också börjat prata en hel del om aktier på sin Instagram, något som han nu fått stark kritik för.

Nu sätter han ner foten efter den hårda kritiken - och backas av flickvännen Julia.

Samir och Julia ryter ifrån

Det är på en story på Instagram som Samir skriver om ilskan han känner gentemot allt hat som cirkulerar.

”Vad har hänt med Instagram? Så fort någon andas så blir det kaos på sociala medier. Det bör vara ett bevis på att folk har för lite att göra i livet. Folk snackar om att sluta med näthat och att man hatar mobbning, men det är precis som de som nämner skiten som är de största mobbarna här på internet. Jag tackar Gud att jag la bort min mobil och la mindre tid på detta förra året. Herregud”, skriver han.

Och även Julia kliver in.

”Det är så mycket mobbning, påhopp, hat och skit här på sociala medier. Jag är för konstruktiv kritik men SNÄLLA ni som känner att ni måste lära andra, gör det åtminstone på ett trevligt sätt. Varför skulle någon vilja ta era tips och råd när ni skriver att man är dum i huvudet, idiot, äcklig osv? Det är inte kritik, det är mobbning och hat.”

Hon fortsätter:

”Samir pratar om aktier och det skapas långa trådar om hur osmakligt det är med en Ph-deltagare i aktiebranschen? Är ni på riktigt? Hade någon av er som skriver skit velat läsa det om er själva? Rannsaka er själva innan ni ger er på andra! Blir så less på all skit som pågår här.”

LÄS OCKSÅ: Samir Badran om skönhetsoperationen – efter olyckan i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Samir Badrans bröllopsplan med fästmön Julia Sundquist

Senaste nytt