Samir Badrans bröllopsplan med fästmön Julia Sundquist

Samir Badran.

Samir Badran friade till kärleken Julia Sundquist under direktsändningen av Talang.
Sedan dess har det varit tyst om bröllopet – men nu avslöjar paret nya detaljer om den stora dagen.
– Det går fet bort för mig, säger Julia Sundquist i en ny Youtube-video.

Tv-profilen och artisten Samir Badran, 30, och kärleken Julia Sundquist har varit ett par sedan sommaren 2019. I början av år 2020 friade Samir under direktsändning av Talang till flickvännen. Svaret blev ja och de är numera förlovade.

Under det gångna året hände mycket i parets liv och relation. De flyttade bland annat från Stockholm till deras hemstad Linköping.

”Kan inte fatta att vi skapar ett hem ihop. För mindre än ett år sedan hade jag aldrig kunnat föreställa mig detta. Jag älskar dig, Samir Badran”, skrev Julia Sundquist på Instagram då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Avslöjar detaljen om frieriet i tv – som tittarna missade

I det senaste avsnittet på Lisa Anckarmans Youtube-kanel har hon bjudit in paret för att styla och intervjua dem. Hon är nyfiken på Samir Badrans frieri till Julia Sundquist i tv och undrar hur det var.

– Det var det nervösaste i hela mitt liv. Vidrigt, svarar Samir Badran.

Han berättar också att han endast hade vetat om att han skulle fira i tv en dag innan det skedde.

– Jag vill ju leva med henne, och så tänkte jag varför inte? Och sen, om man ändå ska fria, varför inte göra det stort? Så då bara körde jag liksom, säger Samir Badran.

LÄS MER: Därför försvann Samir Badran – sanningen om pausen

Julia Sundquist berättar att hon absolut inte hade någon aning om att det skulle hända, men så här i efterhand kan hon se att Samir Badran var lite extra nervös under hela Talang-kvällen. Hon berättar också att hon och hennes tjejkompisar hade varit och druckit några glas bubbel innan tv-sändningen.

– Så du var full? Frågar Lisa Ankerman.

– Jag var full! Tack gode gud att jag inte var för full, skrattar hon.

Julia Sundquists ord om bröllopet

Paret berättar och i Youtube-videon att planen var att gifta sig 2022, men med tanke på coronapandemin så har de just nu ingen aning om vad som kommer att hända och det har varit svårt att planera något.

I slutet av klippet frågar Lisa Ankerman om paret kan avslöja några ytterligare detaljer om sina bröllopsplaner och om de kan ge några tips till henne då hon själv ska gifta sig nästa år.

– Det ska i alla fall inte vara något nyktert bröllop, det går fet bort för mig, skrattar Julia Sundquist och fortsätter:

– Man ska också mixa personer, så att man inte sitter med dem man brukar sitta med. Och inga tråkiga lekar. Vi vill och ha mycket show på vårt bröllop.

FOTO: Instagram/Youtube

LÄS OCKSÅ: Julia Sundquists kärlekslycka med Samir Badran

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs svar efter massiva kritiken om festkvällen

Senaste nytt