TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Sundquists kärlekslycka med Samir Badran

03 jan, 2021 
Julia Sundquist om kärlekslyckan med Samir Badran
För många var 2020 ett år fyllt av sorg och mörker.
Men för andra var det desto ljusare.
Som för Julia Sundquist och Samir Badran, till exempel.
Annons
Samir Badran och Julia SundquistBrand logo
Samir Badran och Julia Sundquist

Sommaren 2019 berättade artisten och tv-profilen (och numer mäklarstudenten) Samir Badran att han funnit kärleken på nytt i Julia Sundquist.

Sedan dess har kärleken blomstrat och bara nio månader efter att de träffats för första gången friade han till flickvännen i direktsändning. Det var under Talang som han gick ner på knä och ställde frågan.

– Julia, sen första gången vi träffades så har jag känt att det har varit något väldigt speciellt. Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, sade han och Julia Sundquist svarade ja.

Julia och Samirs kärleksår

Under det gångna året hände mycket i deras liv och relation. De flyttade från Stockholm till deras hemstad Linköping.

”Kan inte fatta att vi skapar ett hem ihop. För mindre än ett år sedan hade jag aldrig kunnat föreställa mig detta. Jag älskar dig, Samir Badran”, skrev Julia Sundquist på Instagram då.

Annons

Det är inte allt som har hänt. Samir Badran har ju lagt om sin karriär och studerar nu till mäklaren.

Dax att gå vidare i karriären och göra något som jag älskat hela mitt liv. Fastigheter och lägenheter”, skrev Samir i ett inlägg på Instagram i juni.

Han har fått mycket stöd hos sin fästmö, som flera gånger skrivit om hur stolt hon är över honom.

Helt borta från rampluset håller sig dock inte den sprudlande profilen. När Talang kommer tillbaka i vår kommer Samir Badran att vara sidekick till programledaren Pär Lernström.

I oktober släppte han också EP:n Arbetslös tillsammans med sin parhäst Viktor Frisk. Samir & Viktor har dock tagit en paus nu.

Julia Sundquist om kärlekslyckan med Samir Badran

Men en paus har inte Samir och Julia tagit. De har firat jul tillsamman och i samband med det lade han upp en bild från julfirandet med hennes familj och skrev:

Ja, det har varit ett händelserikt år för paret, och nu delar Julia Sundquist med sig en ny kärlekslycka.

”2020 var vårt första HELA år ihop, och jag ser fram emot så många fler med dig vid min sida. Min soulie! Gott nytt år allihopa, önskar er ett fantastiskt år med massor kärlek!”, skriver hon på Instagram tillsamman med ett par bilder när det håller om varandra.

Bild: Mattias Hansson/TT, Instagram

Annons