LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Samir Badrans besked om Talang efter mäklarstudierna

02 okt, 2020 
Samir Badran i Talang
Samir Badran lägger fullt fokus på studierna och utbildar sig just nu till mäklaren.Nu avslöjar TV4 hur hans framtid i Talang ser ut.
Annons
De ersätter Alexander Bard och LaGaylia Frazier i juryn i TV4:s TalangBrand logo
De ersätter Alexander Bard och LaGaylia Frazier i juryn i TV4:s Talang

En ny säsong av Talang närmar sig och under fredagen avslöjade TV4 vilka som kommer att sitta i juryn framöver.

Nya Talang-juryn

Efter att Alexander Bard, 59, kritiserat Black lives matter-rörelsen öppet på Twitter meddelande kanalen att han inte länge skulle finans med i juryn. Det har sedan dess varit oklart vem som ska ta över jury-platsen men under fredagens program av Nyhetsmorgon avslöjades inte bara en – utan två nya ansikten.

I kommande säsong kommer nämligen regissören Edward af Sillén och sångerskan och skådespelerskan Sarah Dawn Finer synas bredvid Bianca Ingrosso och David Batra.

Talang-juryn 2021
Talang-juryn 2021.

LaGaylia Frazier har suttit som jurymedlem i Talang sedan år 2017 men kommer alltså inte att vara en del av programmet längre.

Annons

Friade i direktsändningen

Någon som också synts i Talang under de senaste åren är Samir Badran, 30. Som sidekick till programledaren Pär Lernström, 40, tar Samir tempen på deltagarna innan de ska ut på scenen. Han syns även ofta på scenen själv, när det behövs en frivillig.

Under förra säsongen gjorde Samir även ett drag mitt i direktsändning som chockade många. Han gick nämligen ner på knä och friade till sin flickvän Julia Sundquist, 23, som satt i publiken.

Både Julia och Samir brast ut i gråt under den känslosamma stunden. Det blev ett självklart ja från Julias sida och paret har sedan dess varit förlovade.

Plötsliga beslutet för karriären

Förutom detta har mycket annat skett i Samirs liv det senaste året. Han och Julia har nämligen lämnat Stockholm och flyttat tillbaka till Linköping, där de båda kommer ifrån.

Samir har även gjort ett stort karriärbyte och börjat studera till mäklare. Artisten och tv-profilen som tidigare la sitt stora fokus på Samir & Viktor spenderar nu främst tiden i böckerna.

Annons

Dax att gå vidare i karriären och göra något som jag älskat hela mitt liv. Fastigheter och lägenheter”, skrev Samir i ett inlägg på Instagram i juni.

Oväntade beskedet för Talangs framtid

I samband med att de nya jury-medlemmarna presenterades kom även ett annat besked under fredagen. Samir fortsätter nämligen som sidekick i Talang trots att han förklarat på sociala medier att fokuset just är på studierna.

”Talang leds av programledare Pär Lernström och sidekick Samir Badran och har premiär i vår på TV4 och TV4 Play”, skriver kanalen i ett pressmeddelande.

Ett riktigt glädjebesked till TV4-tittarna helt enkelt!

Annons