TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Julia Sundquists nya erkännande om Samirs offentliga frieri

15 jul, 2020 
Julia Sundquist och Samir Badran
Under direktsändningen av Talang gick Samir Badran ner på knä och friade till Julia Sundquist i februari.
Nu berättar flickvännen om känslorna inför den hemliga kuppen.
Annons
Samir Badran och Julia SundquistBrand logo
Samir Badran och Julia Sundquist

Det var i januari 2019 som artisten Samir Badran, 30, och Let’s dance-profilen Sigrid Bernson, 31, gick skilda vägar. Sedan dess har de båda gått vidare och hittat kärleken på nytt. Idag är Sigrid tillsammans med Robin Bengtsson, 30, och Samir är sedan ett år tillbaka ihop med Linköpings-tjejen Julia Sundquist, 23.

Tidigare i år avslöjade Samir att han och Julia bestämt sig för att flytta ifrån Stockholm och bosätta sig i hemstaden Linköping. Artisten har även gjort en annan stor livsförändring den senaste tiden, han har nämligen börjat plugga för att bli mäklare.

”Dax att gå vidare i karriären och göra något som jag älskat hela mitt liv. Fastigheter och lägenheter”, skrev Samir i ett inlägg på Instagram i juni.

Förlovningen i direktsända Talang

2020 har minst sagt varit ett stort år för Samir Badrans del. Men han har inte bara flyttat och bytt karriär – han har även förlovat sig med flickvännen.

Annons

Det var i ett avsnitt av Talang som artisten gick ner på knä i direktsändning och ställde den stora frågan till en rejält förvånad Julia Sundquist. Både Julia och Samir brast ut i gråt under den känslosamma stunden och efter sändningen hade flickvännen svårt att förstå att hon faktiskt förlovat sig.

– Ska jag gifta mig med den här killen?, sa en lycklig Julia Sundquist då.

Samir Badran om bröllopsplanerna

Trots att paret nu är förlovade verkar det inte som att de har planer nu att gifta sig inom den närmsta framtiden. I en intervju med Aftonbladet berättade Samir Badran nyligen om sina tankar kring detta.

– Jag har ingen stress över det och vi kommer ta det när det känns som en rätt tid i livet, säger han till tidningen.

Julia och Samir har i alla fall kommit överens om att de vill ha en stor fest och med anledning av coronapandemin väljer de att vänta med att planera inför bröllopet.

Julia Sundquist om frieriet

På sin Instagram story berättar Julia Sundquist nu mer om förlovningen i direktsändning.

Annons

”Alltså jag tror ingen i världen har finare och mer genuina vänner än vad jag har. Kan sitta och kolla på mitt och Samirs frieri om och om igen bara för att se deras reaktion. Mina två bästa vänner, jag älskar er”, skriver Julia intill en skärmdump från programmet.

På bilden står det nyförlovade paret och kramas medan vännerna storgråter av lycka.

”Förlåt för bilden älsklingar men älskar er så mycket. Längtar tills ni står i mitt bröllopsfölje”, skriver Julia  Sundquist på Instagram.

FOTO: TV4

Annons