LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Viktor Frisks ärliga ord om relationen till Samir Badran

07 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Viktor Frisk & Samir Badran
Snart två månader har gått sedan superduon Samir & Viktor gick ut med att de skulle splittras.
I en intervju med Hänt berättar Viktor nu hur relationen till före detta kollegan ser ut idag.
Annons
Därför splittras Samir & Viktor – första orden om duons uppbrottBrand logo
Därför splittras Samir & Viktor – första orden om duons uppbrott

Det här året har varit händelserikt för sångaren och influensern Viktor Frisk. I början av hösten gick han och vännen Samir Badran ut med att den populära duon Samir & Viktor skulle pausas, och nu, bara några månader senare, har han redan en ny boll i rullning. Tillsammans med fem andra personer har artisten nämligen skapat en sociala medier-byrå vid namn Rech. När Hänt når honom berättar han hur det känns att ha pausat Samir & Viktor idag, nästan två månader efter beslutet.

– Det känns jättebra. Ingen hade nog någonsin kunnat tro att jag skulle hålla på med det här och jag tror ingen hade trott att Samir skulle utbilda sig till mäklare. Så det här är till alla ungdomar, att förstå att allt är möjligt liksom. Även fast skolgången kanske var lite trasslig så är ju allt möjlighet, säger han innan han fortsätter:

– Båda kände nog att vi ville göra något mer. Man vill ju hela tiden utvecklas. Vi har gjort samma sak i flera år nu. Vi har suttit i den där turnébussen och gjort mer än 80 spelningar på en sommar ibland och nu kanske man är redo för något nytt. Det är ju fas efter fas liksom. Men jag skulle inte säga att det är helt omöjligt att vi skulle kunna komma tillbaka om två år som en rolig grej. Jag kan aldrig säga aldrig om något.

Annons

Trots att det fanns en del fans som blev upprörda över nyheten att den populära duon skulle splittras berättar han att de flesta har tagit det väldigt bra.

– Folk fattar ju att man blir äldre. Man kan ju inte vara en dansgubbe hela livet.

Viktor om relationen till Samir idag

Viktor berättar att han alltid kommer stötta Samir och dementerar alla rykten som säger att de skulle ha bråkat.

– Folk tror att vi har bråkat men verkligen inte. Det var liksom fyra år sen vi ens hade ett gräl senast. Så det känns bra och det känns kul att vi går våra egna vägar just nu och att vi satsar på helt olika saker, säger han.

Trots att de tar olika vägar i livet just nu är de alltså vänner, och inte ens distansen som finns mellan vännerna kan stoppa de från att träffas.

– Samir är ju rätt mycket uppe i Stockholm när han pluggar och gör tentor och så. Så då har vi setts en hel del på hotellet där jag bor nu, berättar Viktor.

FOTO: TT

Annons