TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Julia Sundquist om starka känslorna för fästmannen Samir Badran

13 okt, 2020 
Samir Badran och Julia
Sedan frieriet i Talang har Samir Badran och Julia Sundquists relation gått som på räls.
Nu delar fästmön med sig av nya detaljer kring förhållandet.
Annons
Samir Badran och Julia SundquistBrand logo
Samir Badran och Julia Sundquist

Förra sommaren berättade tv-profilen, musikern och mäklarstudenten Samir Badran att han hittat en ny flickvän. Det visade sig vara Julia Sundquist.

Sedan dess har det hänt mycket i deras relation. Paret har bland annat flyttat ihop och bor numer tillsammans i Linköping, där de båda kommer ifrån.

”Kan inte fatta att vi skapar ett hem ihop. För mindre än ett år sedan hade jag aldrig kunnat föreställa mig detta. Jag älskar dig, Samir Badran”, skrev Julia Sundquist i ett inlägg på Instagram då.

I början av 2020 överraskade Samir Badran både sin flickvän och TV4-tittarna rejält.

Bröllopsplanerna efter frieriet

I underhållningsprogrammet Talang gick han nämligen ner på knä framför Julia Sundquist och friade – mitt i direktsändningen.

– Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, säger han i programmet och den chockade flickvännen säger ja.

Bröllopet verkar de dock vänta med, bland annat för att de vill kunna bjuda in till en stor fest vilket ju inte går nu med tanke på coronarestriktionerna.

Annons

För några veckor sedan var de också på en mysig resa till Spanien.

Efter flytten till Linköping har paret genomgått en annan stor förändring i livet. Samir Badran har delvis lagt om karriären och satsar nu på att bli mäklare. I det valet får han stort av sin sambo.

”Så stolt över dig älskling”, kommenterar Julia Sundquist på ett inlägg efter studentens första tenta.

Helt har han dock inte försvunnit från rampljuset, utan han kommer vara med i Talang igen och dessutom släppa en ny singel med sin andra parhäst Viktor Frisk.

”Så glad att man har en vettig karl”

Nu har Julia lagt upp en rad nya kärlekshyllningar till sin fästman på Instagram story.

”Kan inte fattar att du orkat med mig, och jag dig, i ca 1 år och 4 månader? Känns som att det var igår vi träffades för första gången”, skriver hon till en bild på Samir Badran och tillägger:

”Är så glad att man har en vettig karl, finns inte alltför många av den sorten”.

Annons

I nästa bild pussas de i Idol-studion och Julia Sundquist skriver:

”Vill se världen med dig”.

Just nu befinner sig Samir Badran i Stockholm med anledning av att han och Viktor Frisk ska släppa en ny singel. Att vara ifrån fästmannen förstärker bara Julia Sundquists känslor.

”Aldrig känt mig så hel med någon. Något man känner när man är ifrån varandra och helt plötsligt känner att något verkligen saknas. Kärlek måste vara det finaste som finns och det viktigaste vi har”, skriver hon.

Bild: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons