TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntMästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinsonSonja Livbom

Idol-finalisten Nadja Holm om vänskapen med Herman Silow

03 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Herman SIilow Nadja Holm
FOTO: TT
Nadja Holm är en av finalisterna i årets Idol-final. Nu berättar hon om relationen till Herman Silow, om beundrarbrev från fans och hur hon ser på Tinder.
Annons
Nadja Holm sa upp sig från sitt jobb för att söka till IdolBrand logo
Nadja Holm sa upp sig från sitt jobb för att söka till Idol

Hösten har flugit förbi och på fredag är det äntligen dags för den efterlängtade Idol-finalen. Årets finalister är inga andra än Najda Holm och Paulina Pancenkov, och under kvällen kommer de att framföra tre låtar var där Alexander Kronlunds vinnarlåt blir den sista.

Idolerna har flera gånger pratat om stämningen bakom kulisserna och sagt att alla fått en väldigt nära relation till varandra.

Nadjas nya avslöjande om relationen till Herman

När den tidigare deltagaren Herman Silow fick frågan om det varit flirtig stämning bakom kulisserna i Idol kunde han bekräfta att så var fallet.

– Ja det är ett ganska flörtigt sammanhang i och med att alla har samma intressen och alla tycker väldigt mycket om varandra. Folk är också väldigt vackra i allmänhet, sa han då.

Och för Hänt avslöjar Nadja nu hur relationen egentligen ser ut med Herman.

– Ja, alltså det är ingenting som vi har nu längre. Men det är svårt. I början var allt så nytt och vi kände ingen men jag tror att så fort vi lärde känna varandra så var det bra att vi var vänner, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– Men det var inte så att vi var tillsammans eller så. Och om det var någonting så var det otroligt otroligt kort tid. Men vi är goda vänner nu och vi vill samarbeta med varandra med musiken och så. Så det är inga hard feelings.

Nadjas ord om kärlekslivet

När man står på scen inför miljontals tittare varje fredagkväll drar man mycket uppmärksamhet till sig, och när Hänt frågar artisten om det är flera som har visat intresse för henne säger hon att det absolut är något hon har märkt av.

– Ja, det har det väl. Men jag fokuserar ju på att vara här och det är väl det jag känner är det viktigaste. Att jag känner att jag har nyttjat allt som jag kan nyttja när jag väl är här i en så pass stor produktion, och öva och träffa människor och få utbyte på det sättet. Så för mig har fokuset aldrig legat på den fronten, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– Jag har ju liksom aldrig gått på en Tinder-dejt och bara "nu är jag i Stockholm. Nu jäklar!", utan jag har fokuserat på min resa här.

Hon förklarar att hon är på en plats i livet där musiken står i fokus, men att hon inte är helt stängd för kärleken om den skulle komma.

– Händer det så händer. Om det är någon jag skulle tycka om så skulle jag ju inte bara "stjärnorna ligger inte riktigt rätt i himlen just nu". Utan då får det väl vara så. Men det är ingenting jag letar efter, säger hon.

Annons